12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialFC Farul apelează la vechea gardă

FC Farul apelează la vechea gardă

Aproape de retrogradare şi fără antrenor pe bancă, pe Farul o aşteaptă un retur de campio­nat greu. Oficialii echipei de pe litoral încearcă însă să găsească soluţiile cele mai bune pentru a a scuti suporterii de emoţii.

Câteva dintre acestea sunt surprinzătoare. Preşedintele Marcel Lică şi patronul Giani Nedelcu doresc să readucă la Constanţa jucători care au reprezentat echipa alb-albastră la cel mai înalt nivel, fotbalişti veterani cu state vechi în Liga I şi care ar putea readuce pe Farul acolo unde îi este locul.

Primele două ţinte ale oficialilor constănţeni le reprezintă doi fotbalişti care în trecut au jucat ani buni pentru clubul constănţean şi au evoluat în meciul de top al Farului, finala Cupei României din 2006, jucată în compania celor de la Dinamo.

Este vorba de portarul George Curcă şi Dinu Todoran. De la plecarea sa, Curcă a evoluat pentru Dinamo, în timp ce Todoran a jucat alături de Unirea Urziceni în Liga Campionilor. În ceea ce priveşte postul de antrenor, oficialii constănţeni au anunţat că sunt în continuare în discuţii cu tehnicieni constănţeni şi că, foarte probabil până la finalul anului, Farul va avea antrenor.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă