17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialEXPLOZII Boston - Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi...

EXPLOZII Boston – Sportiv de origine română: Am ajuns la hotel şi am vazut explozia. Sunt şocat

Un sportiv de origine română participant la maratonul de la Boston, Andrei Flueraşu, a declarat pentru gandul.info că el terminase competiţia cu câteva ore înaintea exploziilor de la finişul cursei şi că a văzut incidentele după ce a ajuns la hotel, precizând că e şocat de “vestea îngrozitoare”, potrivit Mediafax.

“Sunt deja inapoi la hotel, departe de linia de sosire şi la fel de şocat ca toată lumea să aud vestea asta îngrozitoare”, a precizat Andrei Flueraşu.

Citeşte şi ATAC TERORIST în SUA: Cel puţin 3 morţi şi zeci de răniţi în trei explozii în Boston. Obama: Vom afla cine şi de ce a făcut asta

Flueraşu a mai povestit că maratonul era bine organizat şi că forţele de ordine erau prezente pe parcusul traseului.

“Era foarte bine supervizat şi foarte bine organizat în general. Nu ştiu când s-a întâmplat. Cea mai mare parte a cursei a început la 10 dimineaţa şi urma să se închidă (cred) la 16:30”, a mai explicat Andrei Flueraşu.

Potrivit site-ului competiţiei, Andrei Flueraşu a terminat cursa după aproximativ trei ore şi jumătate, în timp ce un alt sportiv de origine română, Nuţa Olaru, care a reprezentat SUA, a terminat pe locul 23 în cursa feminină, după 2 ore şi aproape 43 de minute.

Citeşte şi Joseph Biden: Exploziile din Boston, probabil “atentat”; securitatea a fost sporită în SUA

Cel puţin trei oameni au murit în exploziile produse în apropierea liniei de sosire a maratonului din Boston, alte 22 fiind rănite, afirmă surse citate de Fox News, precizând că unele victime au membre amputate.

Autorităţile americane nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. “Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte persoane au fost rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...

Președintele Iranului și ministrul de Externe sunt morți. Epava elicopterului a fost găsită

Președintele Iranului și ministrul de Externe al Iranului sunt morți, acest lucru fiind constatat oficial după ce a fost găsită epava elicopterului în care...
Ultima oră
Pe aceeași temă