16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialExotique, 10 ani pe piaţa românească

Exotique, 10 ani pe piaţa românească

Aniversarea a 10 ani de existenţă a brandului Exotique pe piaţa românească a fost marcată prin “Exotique Open Day”, un eveniment care s-a derulat în showroom-ul de pe Splaiul Unirii 96.

Ziua porţilor deschise a început prin prezentarea noilor colecţii, printre care o inedită Industrial Collection, cu piese de mobilier şi accesorii având un design inspirat din elementele industriale de la începutul sec. XIX.

De altfel, magazinele de mobilier şi decoraţiuni Exotique au oferit de-a lungul celor 10 ani produse cu stil şi originalitate, confectţionate prin metode tradiţionale de artizani din ţări ale Asiei Tropicale, Orientului si Africii.

Exotique a adus nu numai mobilier şi decoraiuni dar şi artă, cultură, spiritul acestor ţări, pe care il propune şi promovează într-un mod contemporan chiar vizionar, fiind un trandsetter pe piaţa românească de design interior.

Seara aniversară a avut loc o conferinţa de presă în care au ţinut speech-uri Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, Prof. Dr. Anton Caragea, directorul Institutului de Relaţii Internaţionale şi Ştiinţe Politice, senator Ionel Agrigoroaie din partea Parlamentului României şi Reprezentantul Casei Regale a României, Radu Ghină.

Alături de Pusa Hack a fost Cătălin Botezatu, imaginea de 10 ani a brandului Exotique, precum şi Chris Simion, regizor care a scris special pentru acest eveniment o nuvelă intitulată “Povestea Prinţesei de Agra şi a magicianului Exotique”.

Evenimentul ce marchează un deceniu de avangardă în designul de interior s-a bucurat de prenţa a numeroase persoane publice, specialişti în design interior, arhitectură şi Feng Shui, jurnalişti şi mulţi fani Exotique precum şi de un program artistic şi cultural la fel de exotic.

 

Cele mai citite

Monica Niculescu, în finala de dublu a turneului WTA Trophee Clarins de la Paris

Perechea româno-chineză Monica Niculescu/Lin Zhu s-a calificat în finala de dublu a turneului de tenis Trophee Clarins de la Paris, după ce au învins...

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

Ciucu o are mai mică decât Nicușor Dan, dar Cloptilde Armand îi bate pe toți. (vorbim de iarbă)

Rezultatul campionului Nicușor Dan / Foto: Laurențiu Mușoiu Metrul tâmplarului rămâne cea mai credibilă sursă, în continuare. Acest instrument a pus capac unei mari dileme...
Ultima oră
Pe aceeași temă