13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialEveniment caritabil pentru copiii cu insuficiență renală

Eveniment caritabil pentru copiii cu insuficiență renală

Unul dintre cei mai cunoscuți traineri din Cluj, Lorand Soares Szasz, va organiza un eveniment caritabil dedicat copiilor care suferă de insuficiență renală. El dorește să strângă fonduri cu ajutorul celor care participă de obicei la seminariile pe care le organizează în țară.

„După ce, anul trecut, a adunat mai mult de o tonă de alimente pentru copiii abandonați, Lorand Soares Szasz organizează și în 2016 un seminar aproape gratuit. De data aceasta, seminarul va fi organizat pentru a susține 40 de copii cu insuficiență renală din Asociația pentru Solidaritate și Empatie ,,Delia Grădinaru“.

Evenimentul va avea loc în data de 15 decembrie de la ora 19:00 la Grand Hotel Napoca, sala Forum“, spun organizatorii evenimentului.

Alături de Lorand Soares Szasz, vor întinde o mână de ajutor acestor copii și Zoltan Veres – trainer în inteligența emoțională și Mihaela Stroe – specialist în limbajul non-verbal. “Cei trei traineri aleg să își încheie anul în acest mod, mulțumind prin a dărui. Vor vorbi despre echilibrul dintre planul personal și cel profesional și succes, atât în familie, cât și la locul de muncă.

Pentru că omenia și empatia fac diferența, accesul la eveniment care ar fi costat 300 euro, participarea a fost condiționată doar de un pachet de alimente neperisabile care va ajunge direct la bene-ficiarii evenimentului sau de suma de 50 de lei care vor contribui la achiziționarea de medicamente pentru cei mici“, mai spun organizatorii evenimentului caritabil.

Finalul evenimentului va fi marcat de o licitație, care va oferi participanților posibilitatea să cumpere produse valoroase din sfera dezvoltării personale și profesionale, iar suma care va fi adunată în urma acestei licitații va ajuta, de asemenea, la achiziționarea de medicamente necesare celor 40 de copii.

Tema evenimentului: echilibrul

Evenimentul va avea ca temă principală echilibrul dintre planul personal și cel profesio-nal și va conține trei seminarii susținute de cei trei traineri. “Cei trei și-au unit forțele în acest an pentru a reuși să ofere acestor copii un final de an ce promite mai multă speranță pentru un viitor mai frumos și luminos. Asociația pentru Solidaritate și Empatie ,,Delia Grădinaru“ lupta pentru 40 de copii cu insuficiență renală cronică ce fac tratament de hemodializă și transplant renal. Crăciunul acesta se poate face mai mult pentru ei. Li se poate da voce, pot prinde aripi într-o societate care de multe ori, involuntar, îi marginalizează. Pentru ei, mai mult decât o sărbătoare fericită, un brad frumos împodobit, valorează un start în viață frumos și echilibrat“, mai spun organizatorii evenimentului caritabil. 

Cei trei și-au unit forțele în acest an pentru a reuși să ofere acestor copii un final de an ce promite mai multă speranță pentru un viitor mai frumos și luminos. Asociația pentru Solidaritate și Empatie ,,Delia Grădinaru“ lupta pentru 40 de copii cu insuficiență renală cronică ce fac tratament de hemodializă și transplant renal. Crăciunul acesta se poate face mai mult pentru ei. Li se poate da voce, pot prinde aripi într-o societate care de multe ori, involuntar, îi marginalizează.“

Cele mai citite

Ungaria a rămas în urma României la PIB-ul pe cap de locuitor

"România a întrecut Ungaria la PIB-ul pe cap de locuitor, iar românii sunt cu mult înaintea maghiarilor la consum", scrie, într-o analiză pentru Portfolio.hu,...

Momente jenante cu un cunoscut prezentator TV din Marea Britanie în timpul unei emisiuni

Rageh Omaar, în vârstă de 56 de ani, a prezentat vineri emisiunea News At Ten de la ITV News. El s-a comportat ciudat în...

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...
Ultima oră
Pe aceeași temă