15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialElev olimpic, dispărut în condiții suspecte. Poliția l-a dat în urmărire națională

Elev olimpic, dispărut în condiții suspecte. Poliția l-a dat în urmărire națională

Poliția a dat în urmărire națională un elev olimpic la informatică, de la un liceu din municipiul Bacău,după ce a dispărut în condiţii suspecte de la domiciliu în urmă cu două zile. Copilul nu frecventa un anturaj dubios, şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor, informează Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Bacău, dispariţia lui Andrei Cobuz, elev în clasa a XI-a la Colegiul Naţional "Vasile Alecsandri" Bacău, a fost anunţată de către părinţi în cursul nopţii de miercuri, după ce adolescentul nu a mai revenit la domiciliu.

Părinţii le-au spus poliţiştilor că şi-au văzut fiul ultima dată în ziua dispariţiei, atunci când a plecat de acasă în jurul orei 13.30, fără bani sau alte bunuri asupra sa.

"Tânărul este cunoscut ca o persoană foarte liniştită, care nu avea devieri de comportament şi care nu a creat până acum probleme părinţilor. Conform procedurii, elevul a fost dat în urmărire naţională, poliţiştii băcăuani desfăşurând, totodată, cercetări pentru a stabili în ce condiţii a dispărut tânărul, în vederea identificării acestuia", a declarat, vineri, responsabilul mass-media din cadrul Poliţiei Judeţene Bacău, Măriuca Samson.

Cu rezultate foarte bune la învăţătură, Andrei Cobuz ar fi trebuit să participe, la sfârşitul acestei săptămâni, la faza naţională a olimpiadei de informatică, ce se desfăşoară la Piteşti.

Cele mai citite

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Accident grav pe DN 1, între un autoturism și un camion

Două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite, în urma unui accident rutier produs în această dimineaţă pe DN 1, în localitatea...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...
Ultima oră
Pe aceeași temă