17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialElena Udrea, aflată sub control judiciar, a mers, din nou, la Secţia...

Elena Udrea, aflată sub control judiciar, a mers, din nou, la Secţia 2 de Poliţie

Deputatul Elena Udrea s-a prezentat, vineri, pentru a doua oară în această săptămână, la Secţia 2 Poliţie din Capitală, unde trebuie să meargă conform programului stabilit după ce a fost pusă sub control judiciar în dosarul Microsoft, în care este urmărită penal, informează Mediafax.

Elena Udrea a ajuns la Secția 2 Poliție înaintea orei 9.00, mai devreme decât era stabilit, și a plecat după câteva minute.

Citeşte şi: VIDEO. Elena Udrea, la secţia de poliţie: Am cerut o întâlnire cu cei de la SRI. Abuzurile vor continua. Mă aştept la orice

Ea a spus că a ajuns la Poliție mai devreme pentru că apoi va merge în Parlament pentru a-și vedea dosarul.

Întrebată despre declarațiile din dosarul său în care se arată că a luat mită de la Dinu Pescariu, Udrea a afirmat: ”O să spun asta în fața procurorilor”.

Elena Udrea a mers la Secţia 2 Poliţie și marți, ea fiind obligată să se prezinte la Poliție în zilele de marți și vineri, aşa cum a stabilit cu poliţiştii supraveghetori, după ce procurorii au luat în cazul ei măsura controlului judiciar.

Citeşte şi: VIDEO. Cristiana Anghel, despre situţia în care se află Elena Udrea: Nu e normal așa ceva. Parcă ar fi o vulpe hărțuită de o haită de câini

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a cerut, marţi, de la Camera Deputaţilor, două avize pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, unul în dosarul "Gala Bute" şi celălalt în dosarul Microsoft.

Citeşte şi: UPDATE. Cererea DNA de arestare a Elenei Udrea va fi discutată luni în Camera Deputaţilor

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă