13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialE-Boda lansează prima tabletă cu conectivitate 3G din portofoliu

E-Boda lansează prima tabletă cu conectivitate 3G din portofoliu

E-Boda îşi extinde gama de tablete şi lansează Izzycomm Z70, primul model de tabletă cu conectivitate 3G din portofoliul companiei. Tableta integrează un display LCD de 7” şi este echipată cu un procesor MT8377 Dual Core de 1.2 GHz, memorie RAM de 512 MB şi rulează sistemul de operare Android 4.1.

„Am ales să integrăm conectivitatea 3G într-un model de tabletă cu display de 7”, pentru a le oferi utilizatorilor noştri mai multe posibilităţi de comunicare în mişcare. Astfel, fie că aleg să navigheze pe Internet folosind date mobile, fie prin Wi-Fi, aceştia sunt în permanenţă conectaţi,” declară Alexandru Drăgoiu, CEO E-Boda.

Tableta Izzycomm Z70 este foarte uşor de utilizat în mişcare datorită dimensiunilor sale reduse. Carcasa, cu grosime de 11.3 mm şi o greutate de 350 g, integrează un display LCD de 7” cu o rezoluţie de 800×480 pixeli şi multitouch capacitiv sensibil în 5 puncte. Astfel, indiferent de locul în care se află utilizatorii, în metrou, în călătorii, la birou sau acasă, Izzycomm Z70 răspunde tuturor nevoilor lor de comunicare, de la divertisment şi socializare, până la business. Tableta oferă conectivitate 3G prin intermediul unei cartele SIM sau a conectivităţii Wi-Fi.

Izzycomm Z70 este un dispozitiv potrivit şi pentru călătorii. Tableta este dotată cu sistem de navigaţie prin GPS, iar datorită dimensiunilor sale reduse, poate fi fixată cu uşurinţă cu ajutorul unui suport auto, pentru o mai bună vizualizare a hărţilor. În plus, aceasta poate fi folosită pentru a vizualiza filme, asculta muzică sau accesa jocuri datorită aplicaţiilor de divertisment preinstalate, precum: YouTube, TuneIn Radio sau Flash Player. Datorită camerei foto principale de 2 MP şi a aplicaţiilor de socializare precum Facebook, Twitter sau Skype, utilizatorii îi poţi ţine la curent pe cei dragi cu aventurile lor de vacanţă, împărtăşind fotografii pe reţelele de socializare sau iniţiind apeluri video prin Skype.

Pentru cei mai ocupaţi utilizatori, care trebuie să fie în permanenţă conectaţi la mediul de afaceri, Izzycomm Z70 vine cu o serie de aplicaţii preinstalate potrivite pentru business, precum: Adobe Reader şi Documents To Go pentru vizualizarea mai uşoară a documentelor importante, Firefox pentru navigarea mai fluidă pe Internet sau RoTaxi pentru a ajunge în cel mai scurt timp la destinaţie.

Tableta Izzycomm Z70 este disponibilă pe site-ul www.e-boda.ro la preţul de 600 de lei.

Cele mai citite

Bistrița: Un traficant de droguri este acuzat că a violat o minoră

La data de 16 mai 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus...

„Libertate” deschide ediția 2024 a Festivalului de Film Românesc în Israel

„Un adevărat tur de forță al cinematografiei românești în Israel” – astfel a caracterizat directorul Institutului Cultural Român de la Tel Aviv evenimentul cel...

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...
Ultima oră
Pe aceeași temă