20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDouă trupe noi la festivalul Summer Well din weekend

Două trupe noi la festivalul Summer Well din weekend

Scoţienii de la Glasvegas şi britanicul Michael Kiwanuka vor concerta în cadrul festivalului Summer Well din acest weekend, după ce trupele Courteeners şi AlunaGeorge au anunţat că nu mai vor putea ajunge la Bucureşti.

Trupa Glasvegas s-a bucurat de aprecierea fanilor şi a criticilor chiar de la lansarea primului album, în septembrie 2008, ce a urcat pe locul 2 în UK Album Charts, a fost nominalizat pentru Mercury Music Prize şi a primit discul de platină în Marea Britanie. De un mare succes s-a bucurat şi în America de Nord şi în Suedia (unde albumul a primit discul de aur). Glasvegas vin la Summer Well pe 10 august, unde vor cânta cu siguranţă şi piese de pe ultimul lor album – “Later…When The TV Turns To Static” (lansat anul acesta).

Citeşte şi Trupele The XX şi Suede, cap de afiş la noua ediţie a festivalului Summer well

Tot pe 10 august va cânta şi artistul soul Michael Kiwanuka. Kiwanuka a câştigat BBC Sound în ianuarie 2012 şi a cântat în deschiderea lui Adele în cadrul turneului susţinut în 2011. Artistul va prezenta la Summer Well piese de albumul lui de debut, “Home Again”.

Anul acesta, cap de afiş la Summer Well sunt trupele Suede şi The XX. În prima zi a festivalului vor concerta pe lângă cele două trupe noi, The XX, Eugene McGuinness şi Blood Red Shoes. În a doua zi a festivalului, vor urca pe scenă Suede, The Vaccines, Everything Everything, Spector şi The Family Rain.

Citeşte şi FOTO. Summer Well 2011. Ziua I: Culori, bătălii şi ritmuri indie

Festivalul Summer well a ajuns la ediţia la ediţia a treia şi este unul dintre cele mai importante festivaluri de muzică din Capitală.

Alexandra Jeles
Alexandra Jeleshttp://alexandra-jeles
Alexandra Jeles, redactor Rl online
Cele mai citite

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă