12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialDonald Trump, despre acuzațiile fostului director al FBI, James Comey: Abia îl...

Donald Trump, despre acuzațiile fostului director al FBI, James Comey: Abia îl cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate!

Președintele american Donald Trump a negat că i-ar fi cerut „loialitate” fostului director al Biroului Federal de Informații (FBI), James Comey, întrucât „abia îl cunoaște pe omul acela”.

În cadrul conferinței de presă comune cu președintele român Klaus Iohannis, Trump a fost întrebat de jurnaliști cum comentează afirmațiile făcute de James Comey, joi, când a fost audiat de Congres.

„Mă concentrez pe economie, pe Coreea de Nord. Ieri nu a fost nicio obstrucționare a justiției. E scuza democraților, care au pierdut alegerilor. Ca republican, trebuie să câștigi tot. Exact asta am făcut noi. Comey au confirmat multe dintre cele spuse de mine, iar alte lucruri nu au fost adevărate”, a spus Donald Trump.

Un alt jurnalist a insistat, întrebându-l pe liderul de la Casa Albă dacă i-a cerut lui Comey să îi fie loial. „Abia îl cunosc pe tipul acela. Nu i-am cerut nicio loialitate”, a replicat Donald Trump.

Klaus Iohannis a efectuat, în această săptămână, o vizită în Statele Unite. În cadrul întrevederii cu președintele Statelor Unite s-a discutat despre parteneriatul dintre România și SUA, care a împlinit 20 de ani. Totodată, președintele american a lăudat eforturile României în lupta antiterorism, cât și decizia de a mări cheltuielile de Apărare la 2%.




Cele mai citite

JT Grup Oil anunță lansarea unei oferte publice de vânzare inițială a 10.000.000 acțiuni ordinare noi emise în urma unei operațiuni de majorare a...

JT Grup Oil S.A., companie ce activează pe piața distribuției de carburanți și dezvoltatorul celui mai nou terminal privat de produse petroliere din România...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Comerţul agroalimentar al Uniunii Europene, excedent de cinci miliarde de euro în ianuarie 2024

Comerţul agroalimentar din UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, conform celui mai recent raport lunar privind evoluția importurilor și a...
Ultima oră
Pe aceeași temă