31.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialDoi militari morţi şi doi răniţi, într-un accident rutier din preajma Bucureştiului

Doi militari morţi şi doi răniţi, într-un accident rutier din preajma Bucureştiului

Doi militari din Batalionul 495 Infanterie din Bucureşti şi-au pierdut viaţa şi alţi doi au fost răniţi într-un accident rutier produs duminică, în jurul orei 10.00, anunţă Ministerul Apărării.

Potrivit informaţiilor furnizate de poliţia rutieră, autoturismul Matiz în care se aflau cei patru militari, proprietate personală  a unuia dintre ei,  se deplasa regulamentar pe DN 6 Bucureşti – Alexandria, când, în dreptul localităţii Stâlpu, judeţul Giurgiu, a fost lovit frontal de o autoutilitară Ford care a intrat pe contrasens.

În urma impactului, soldatul Gheorghe Glăvan a decedat pe loc, iar soldatul Nicuşor Zlatea a decedat în drum spre spital.

Şoferul autoturismului, fruntaşul Florin Damalan, a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti, fiind diagnosticat cu politraumatisme, iar un alt militar, soldatul Nicolae Zavera, a fost internat, cu diagnosticul de dublă fractură de mandibulă, în Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Organele de poliţie rutieră continuă cercetările, iar o comisie numită la nivelul Batalionului 495 Infanterie va cerceta împrejurările producerii accidentului.

Ministrul apărării naţionale Gabriel Oprea şi conducerea armatei îşi exprimă profundul regret pentru pierderea vieţii celor doi militari, sunt alături de familiile îndoliate şi urmăresc cu atenţie evoluţia stării de sănătate a celor doi militari răniţi.

Cele mai citite

Cod galben de caniculă şi disconfort termic, luni şi marţi, în mai multe judeţe ale ţării

Meteorologii au emis avertizare de caniculă şi disconfort termic pentru mai multe judeţe ale ţării, valabilă luni şi marţi, când temperaturile vor fi ridicate....

Un autocar și un autocamion din Ucraina s-au ciocnit în județul Constanța. Autocarul transporta copii ucraineni în Bulgaria

Un autocar și un autocamion, ambele din Ucraina, s-au ciocnit în județul Constanța, în noaptea de duminică spre luni, 16 spre 17 iunie 2024. Accidentul...

Cum se modifică Legea achizițiilor publice

Ministerul Transporturilor și Infrastructurii a pus în dezbatere publică un proiect de Ordonanță de urgență care va modifica Legea achizițiilor publice, informează o știre...
Ultima oră
Pe aceeași temă