13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialDistrigaz Sud: 300 de apartamente afectate pânã duminicã de avaria la conducta...

Distrigaz Sud: 300 de apartamente afectate pânã duminicã de avaria la conducta de gaz din Sectorul 3

Aproximativ 300 de apartamente din sectorul 3 al Capitalei sunt afectate de fisura produsã la conducta de gaz din zona Liviu Rebreanu, alimentarea cu gaze naturale urmând sã se reia duminicã, dupã remedierea defecţiunii, anunţã, sâmbãtã, Distrigaz Sud Reţele, citat de Mediafax.

Dispeceratul Distrigaz Sud Reţele a fost sesizat sâmbãtã, la orele 12.00, privind miros de gaze la intersecţia strãzilor Ion Agârbiceanu şi Liviu Reabreanu din sectorul 3 al Capitalei.

Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului şi au luat primele mãsuri de siguranţã, izolând perimetrul şi sistând alimentarea cu gaze naturale în zonã.

“Reprezentanţii companiei au constatat o agresiune asupra unei conducte de gaz în timpul efectuãrii unor lucrãri asupra tramei stradale de cãtre firma executantã. În urma sistãrii alimentãrii cu gaze naturale, au fost afectaţi aproximativ 300 de clienţi casnici. Alimentarea cu gaze naturale a clienţilor din zonã se va relua dupã remedierea defectului de cãtre echipele de intervenţie, în cursul zilei de 9 octombrie”, se aratã în comunicatul transmis de companie.

Purtãtorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã Bucureşti, Ovidiu Panã, a declarat, pentru MEDIAFAX, cã incidentul s-a petrecut într-un spaţiu deschis, pe strada Liviu Rebreanu, iar pericolul de explozie este redus.

O echipã a ISUBucureşti se aflã la faţa locului, cu o autospecialã cu apã şi spumã pentru a asigura respectarea normelor de protecţia muncii celor care vor remedia defecţiunea.

Cele mai citite

Un bărbat de 43 de ani din Rădăuți a evadat din arestul la domiciliu după ce a fost condamnat la patru ani închisoare

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din municipiul Rădăuţi este cercetat penal pentru evadare, după ce ar fi părăsit arestul la domiciliu...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Motivul incredibil pentru care Kristi Noem, om politic din SUA, și-a ucis câinele

Kristi Noem a spus că a relatat întâmplarea pentru a demonstra că este dispusă să facă lucruri care sunt „dificile şi urâte” atât în...
Ultima oră
Pe aceeași temă