17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialDisponibilizari in etape la Menarom Galati

Disponibilizari in etape la Menarom Galati

Conducerea Menarom Galati, societate care a trecut in urma cu o luna din proprietatea statului in cea a firmei Euro P.E.C., a stabilit modul in care vor fi disponibilizati salariatii unitatii, acest lucru fiind adus la cunostinta Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Galati. Reamintim ca angajatii Menarom Galati, care a intrat in lichidare voluntara, vor primi ajutor de somaj si salarii compensatorii, conform actului normativ aprobat recent de Executiv.
"Conform adresei primite de la Menarom, disponibilizarea personalului se va face in 6 etape, prima pe 17 septembrie si ultima pe 19 octombrie. Pe 17 septembrie vor fi disponibilizate 105 persoane, pe 21 septembrie un numar de 37, pe 28 septembrie un numar de 115 salariati. De asemenea, pe 5 octombrie vor pleca 23 de angajati, pe data de 12 octombrie un numar de 83 de salariati iar pe data de 19 octombrie inca 47 de persoane. Angajatii Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati vor merge la sediul societatii pentru a prelua dosarele angajatilor care vor fi disponibilizati, pentru a evita astfel aglomeratia de la ghiseele institutiei", ne-a declarat directorul AJOFM Galati, Victoria Movileanu.
Patru sute de someri
Potrivit directorului Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu, angajatii institutiei au oferit saptamana trecuta servicii de preconcediere celor 441 de salariati ai societatii care isi vor pierde in urmatoarea luna locurile de munca.

Cele mai citite

Consilier PSD sub control judiciar pentru fraudă cu fonduri europene

În dimineața zilei de vineri, în jurul orei 04:00, procurorii Direcției Generale Anticorupție (DGA) Buzău, sprijiniți de trupele speciale ale IPJ Buzău, au...
Ultima oră
Pe aceeași temă