12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialDeținutul care a evadat de la Jilava a fost găsit ÎNJUNGHIAT în...

Deținutul care a evadat de la Jilava a fost găsit ÎNJUNGHIAT în abdomen

Deţinutul de la Jilava care a evadat, miercuri dimineaţă, a fost găsit, în jurul orei 18.30, fiind înjunghiat în abdomen, potrivit reprezentanţilor închisorii, relatează Mediafax.

Deţinutul, pe nume Dumitru Daniel Sandu, în vârstă de 32 de ani, a fost găsit de o echipă mixtă, formată din angajaţi ai Poliţiei Oraşului Măgurele şi ai Penitenciarului Bucureşti Jilava, în holul unui bloc din localitatea Măgurele, judeţul Ilfov.

Citește și: Mobilizare pentru capturarea unui deţinut evadat de la Jilava

Întrucât el prezenta o plagă înjunghiată în zona abdomenului, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD Bucureşti. Pentru investigaşii şi îngrijiri medicale de specialitate, deţinutul a fost prezentat, sub escortă, la un spital din reţeaua publică de sănătate, urmând ca organele abilitate sa elucideze cauzele producerii acestui eveniment.

Dumitru Daniel Sandu a părăsit, miercuri, în jurul orei 11.00, un punct de lucru exterior al Penitenciarului Bucureşti Jilava. El este condamnat definitiv la 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru furt calificat, pedeapsă pe care o executa în regim semideschis.

Conducerea penitenciarului a dispus demararea unei anchete administrative, care să analizeze circumstanţele în care a evadat Sandu.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă