16.3 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCHINURILE DEPRESIEI, prezentate într-o serie de autoportete CUTREMURĂTOARE

CHINURILE DEPRESIEI, prezentate într-o serie de autoportete CUTREMURĂTOARE

Depresia este o boală confundată adesea cu oboseala sau proasta dispoziţie, dar care a jucat un rol important în moartea multor oameni, între care celebrităţi precum Robin Williams, Marilyn Monroe, George Henry Sanders şi Diana Barrymore.

Chinurile prin care trec oamenii diagnosticaţi cu această maladie au fost prezentate de un fotograf în vârstă de 21 de ani, Edward Honaker, într-o serie de autoportrete editate în alb-negru.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea autoportretele fotografului diagnosticat cu depresie, Edward Honaker.

Tânărul fotograf, diganosticat el însuși cu depresie, s-a mobilizat cu greu să realizeze acest proiect emoționant.

„Am devenit slab în activităţi la care mă descurcam foarte bine, dar nu înţelegeam de ce. Mintea ta te defineşte, iar atunci când nu funcţionează aşa cum trebuie, devine înfricoşător”, a spus Edward Honaker pentru The Huffington Post.

Citeşte şi: Opt indicii că ai putea suferi de depresie

Tânărul speră ca prin munca lui să determine mai mulţi oameni să discute despre bolile psihice şi să devină mai toleranţi faţă de cei care suferă.

„Este greu să simţi orice fel de emoţie atunci când eşti în depresie, dar cred că arta de calitate poate impresiona oamenii”, a spus fotograful, dignosticat cu depresie în urmă cu doi ani.

Cele mai citite

Mai mult de 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România

Cel puțin 30 de ucraineni care fugeau de armată s-au înecat la granița cu Ungaria și România. Ei au murit în încercarea de a...

Allen Coliban(USR) îl provoacă pe George Scripcaru(PNL-PSD) la o dezbatere privind viitorul Brașovului

Primarul USR al Braşovului, Allen Coliban, care candidează pentru un nou mandat, l-a provocat, sâmbătă, la o dezbatere privind viitorul oraşului pe principalul său...

Mircea Geoană critică dur sistemul de vot din România: Este cel mai primitiv din toată Europa

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul...
Ultima oră
Pe aceeași temă