21.7 C
București
joi, 13 iunie 2024
AcasăSpecialDecese dubioase in noaptea de Craciun

Decese dubioase in noaptea de Craciun

Trei decese asupra carora planeaza suspiciuni au fost inregistrate in judetul Timis in noaptea de Craciun. Primul dintre ele s-a consumat la miezul noptii de 24 spre 25 decembrie, la Spitalul de Psihiatrie si Masuri de Siguranta Jebel.
Nicolae C. (63 ani), din Timisoara, pacient al spitalului, a fost gasit mort. Spre dimineata, in aceeasi unitate, un alt pacient, Iosif T. (56 ani), din localitatea Borod, judetul Bihor, a fost gasit si el decedat.
Lucratorii postului de Politie din Jebel nu au gasit, insa, in nici unul dintre cazuri urme de violenta evidente. S-a dispus, totusi, efectuarea autopsiei celor doua cadavre pentru stabilirea concreta a cauzelor care au condus la moartea celor doi pacienti.
In jurul orei 4.30, in aceeasi noapte de Craciun, pe strada Iuliu Maniu din Timisoara a fost gasit corpul neinsufletit al unui barbat in varsta de 45-40 de ani. Lucratorii de politie sositi la fata locului, ca urmare a sesizarilor unor cetateni, au observat ca pe corpul barbatului, ramas neidentificat pana la aceasta ora, pentru ca nu avea acte de identitate asupra sa, se vad urme de violenta.
S-a luat decizia efectuarii unei autopsii, care sa releve cauzele mortii, iar oamenii legii continua ancheta cu privire la imprejurarile in care omul a decedat.

Cele mai citite

Armata ucraineană: Ucraina a distrus radarele sistemelor ruseşti S-300, S-400 în Crimeea ocupată

Forţele ucrainene au distrus două radare ale sistemelor de apărare aeriană S-300 şi S-400 în mai multe zone din Crimeea ocupată în noaptea de...

Serviciul militar obligatoriu va fi reintrodus în Germania

Se reintroduce serviciul militar obligatoriu în Germania. Ministrul Apărării din Germania, Boris Pistorius, este aşteptat să-şi prezinte propunerea privind serviciul militar obligatoriu, potrivit capital.ro. Se...

Clotilde Armand află că plângerile penale nu se depun pe Facebook

Ilustrație: Marian Avramescu Primarul înfrânt al sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a învățat o lecție prețioasă la aceste alegeri locale: plângerile penale se...
Ultima oră
Pe aceeași temă