34.2 C
București
sâmbătă, 20 iulie 2024
AcasăSpecialDe Zerbi, marginalizat de CFR

De Zerbi, marginalizat de CFR

Unul dintre cei mai iubiţi jucători de la CFR Cluj, Roberto De Zerbi, a devenit o problemă secundară pentru conducerea campionilor. Din cauza salariului prea mare din Gruia, aproximativ 350.000 de euro pe an, italianul a intrat în dizgraţia şefilor încă de anul trecut, mai ales după desele sale accidentări. Nemulţumiţi că îl plătesc fără să poată conta pe el, oficialii CFR-ului au încercat, fără succes, să scape de jucător, iar până la urmă i-au pus la dispoziţie un antrenor cu care De Zerbi se pregăteşte zilnic.

A refuzat Italia

„Eu mai am contract cu CFR până la 31 august, dar acum trec printr-o perioadă mai dificilă, până o să reuşesc să ajung la un acord cu clubul. Este posibil să ne înţelegem în perioada imediat următoare, pentru că ar fi mai bine şi pentru mine şi pentru conducere. Mai am şi alte oferte din Liga I, dar am avut şi o ofertă din Italia pe care am refuzat-o, însă. Am fost accidentat, însă nu mai am probleme de mult timp şi nu ştiu de ce antrenorii nu au mai mizat pe mine. Nu e adevărat că nu puteam juca din punct de vedere fizic, dar e târziu acum să mai vorbim despre trecut”, a declarat jucătorul italian, care a evoluat, în cei trei ani de când este la Cluj, doar în 22 de meciuri pentru CFR

 

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă