21.3 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialDe unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

De unde pot bucureștenii să-și cumpere un brad de Crăciun

Brazii de Crăciun pot fi cumpărați, în Capitală, din mai multe piețe, relatează Agerpres.

În sectorul 1, brazii pot fi cumpărați din piețe, dar și din spații special amenajate pe strada Banul Antonache, lângă Piața Floreasca, și pe strada Radu Beller nr. 5-7.

În sectorul 2, de sâmbăta trecută, se vând brazi în piețele agroalimentare Obor, Basarabia, Colentina și Morarilor, numai în zonele amenajate în acest sens.

Piețele administrate de Primăria sectorului 3 ce sunt autorizate să închirieze spații pentru vânzarea brazilor sunt Râmnicu Sărat 2, 23 August, Ozana și Alexandru Vlahuță.

Brazii de Crăciun vor fi comercializați de lunea viitoare în 20 de locații din piețele Progresul, Sudului și Apărătorii Patriei în sectorul 4.

În sectorul 6, brazi pot fi achiziționați de miercuri din piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Chilia Veche, Valea Ialomiței, Giulești și Drumul Taberei II.

Cadouri specifice sărbătorilor de iarnă pot fi comercializate în piețele Veteranilor, Gorjului, Crângași, Valea Ialomiței, Orizont, Apusului și Drumul Taberei.

Cele mai citite

Burduja își face campanie pe motocicletă. “Este adevăratul candidat al dreptei”, susține Ciucă

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, apare în câteva fotografii în postură de motociclist, aceste imagini fiind postate chiar...

Mamele cu copii ar putea ieși mai devreme la pensie

Mai mulţi parlamentari de la PNL au depus la Senat un proiect de lege pentru modificarea art.51 alin.(1) din Legea nr.360/2023 privind sistemul public...

Sondaj. Imediat după ce și-a relansat candidatura, Gabriela Firea a trecut înaintea lui Piedone, însă după Nicușor Dan

Gabriela Firea ar fi pe locul al doilea în preferințele de vot pentru Primăria Capitalei, după Nicușor Dan, indică un sondaj realizat de grupul...
Ultima oră
Pe aceeași temă