23.9 C
București
vineri, 31 mai 2024
AcasăSpecialDani Alves, de la Barcelona, ținta rasismului la ultimul meci. Ce reacție...

Dani Alves, de la Barcelona, ținta rasismului la ultimul meci. Ce reacție a avut

În ultima etapă din campionatul spaniol, Dani Alves a fost din nou ținta suporterilor rasiști. O banană a fost aruncată în dreptul său, pe gazon, chiar înainte ca el să execute o lovitură de colț. Obișnuit deja cu rasismul din fotbalul spaniol catalanul a ridicat banana, a mâncat-o și apoi a executat cornerul.

Episodul s-a petrecut la partida din deplasare, cu Villareal, câștigată de Barcelona cu scorul de 3-2. Dani Alves, component al lotului național al Braziliei, nu este la primul astfel de incident în care un suporter al echipei adverse să-l insulte. Totuși Aleves a reacționat cu demnitate, declarând după meci că nu ai cum să te porți cu astfel de persoane, pe care le-a catalogat drept "retardate".

"De 11 ani sunt în Spania şi de 11 ani este la fel. Mai bine râdem de aceşti retardaţi. Nu vom reuşi să schimbăm lucrurile, aşa că mai bine ne distrăm."

Week-endul a fost unul trist pentru catalani, având în vedere că vineri seara s-a stins din viață fostul lor antrenor, Tito Vilanova, răpuns de cancer la vârsta de doar 45 de ani.

În acest moment Barcelona se află pe locul trei, cu doar 3 etape înainte de final, însă lupta la titlu se dă în principal între Real Madrid și Atletico, mai bine clasate.

Cele mai citite

CFR SA redeschide circulația feroviară pe podul de la Grădiștea

Urmărește România Liberă pe  X, Facebook și Google News! De sâmbătă, 1 iunie 2024, operatorul național pune în circulație 7 perechi de trenuri (automotoare Siemens Desiro) pe ruta...

Maneliștii au confundat amazoanele cu specia venită din Jungla Amazoniană

Ilustrație: Marian Avramescu Senatoarea cu SOS, dar lipsită de bun gust, Diana Șoșoacă, a demonstrat ceea ce se specula de mult timp despre ea:...

Rapid s-a despărțit de Dragoş Grigore şi Adrian Iencsi

Rapid a anunţat, joi, că a încetat colaborarea cu fundaşul Dragoş Grigore şi cu antrenorul secund Adrian Iencsi. „Clubul nostru s-a despărţit de Dragoş Grigore (37 ani), fundaşul...
Ultima oră
Pe aceeași temă