17.9 C
București
sâmbătă, 25 mai 2024
AcasăSpecialDan Diaconescu, din nou la DNA

Dan Diaconescu, din nou la DNA

Dan Diaconescu s-a prezentat, marţi dimineaţă, în faţa procurorilor anticorupţie, pentru a studia probele adunate de anchetatori împotriva sa.

“Mult timp avem de studiat, pentru că sunt 21 de volume a câte 400 de pagini. E un spectacol întreg. Nu mă aştept să fiu trimis în judecată pentru că nu sunt deloc probe la dosar. Studiem în continuare această nebunie, 25 de milioane de euro şpagă, 600 de milioane de euro ceruţi, în situaţia în care toată fabrica nu valorează atât. (…) Sunt în stare de orice, cine ştie de ce mă mai acuză. Odată ce vom trece de acest prag de 20%, vom deveni primul partid al ţării şi apoi vom putea să-i judecăm şi noi pe ei la momentul respectiv, după alegeri”, a spus,  la Realitatea TV, Diaconescu, la intrarea în sediul DNA.

Patronul OTV este învinuit într-un nou dosar de şantaj, legat de producătorul de bere Ursus. Dan Diaconescu a susţinut că procurorii îl acuză că a cerut 25 de milioane de euro de la producătorul de bere Ursus, pentru a stopa o anchetă jurnalistică ce viza unul dintre produsele companiei.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă