15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCum l-au ironizat fotbaliştii de la DINAMO pe Victor Ponta

Cum l-au ironizat fotbaliştii de la DINAMO pe Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a avut parte de o surpriză neplăcută, pe timpul călătoriei sale la Timişoara, transmite Mediafax.

Ponta a călătorit de la Bucureşti la Timişoara, vineri seară, cu o cursă de linie Tarom, în care se afla și echipa de fotbal Dinamo București, care va juca, sâmbătă, cu Poli.

În avion, fostul premier Victor Ponta a încercat să fie amabil şi le-a urat succes jucătorilor dinamoviști pentru meciul cu Poli Timișoara. Dar un membru al delegației dinamoviste i-a răspuns ”Lăsați, domnule Ponta, că știm că sunteți stelist”.

Vizita lui Victor Ponta la Timișoara nu este confirmată de organizația PSD Timiș, astfel încât nu se cunoaște programul acestuia, motivul sosirii sau cât va rămâne în orașul de pe Bega.

Tot vineri, Victor Ponta se prezentase la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, fiind citat în dosarul Turceni-Rovinari, în care este acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală și spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat.

Victor Ponta şi-a depus, miercuri, mandatul de premier, exprimându-şi speranţa că demisia guvernului său satisface cerinţele oamenilor care au fost în stradă, adăugând că este nevoie de soluţii raţionale.

Peste 25.000 de persoane au manifestat, marţi seară, în Capitală, pentru a-şi exprima revolta în legătură cu incendiul din 30 octombrie, de la Clubul Colectiv din Bucureşti şi pentru a cere demisia celor responsabili.

În incendiul din Clubul Colectiv, 32 de oameni au murit, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Germania susține că a fost victima unui atac cibernetic rusesc. Berlinul avertizează că vor exista consecințe

Berlinul a acuzat vineri hackeri ruşi susţinuţi de Moscova de un atac cibernetic intolerabil împotriva membrilor Partidului Social-Democrat german şi a avertizat că vor...

Dinamo și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League

Dinamo Bucureşti și-a aflat adversara din semifinalele EHF European League. Astfel, conform tragerii la sorți de vineri, „Dulăii” se vor lupta pentru un loc...

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...
Ultima oră
Pe aceeași temă