25.8 C
București
duminică, 26 mai 2024
AcasăSpecialCum au ajuns jumătate de milion de simpatizați ai lui Obama „fani”...

Cum au ajuns jumătate de milion de simpatizați ai lui Obama „fani” ai lui Trump pe Twitter. Jack Dorsey: “A fost o greșeală”

Rețeaua de mocroblogging Twitter a anunţat că sute de mii de utilizatori a fost trecuţi automat ca followeri ai contului lui Donald Trump @POTUS, în urma unei erori tehnice, relatează Daily Mirror.

Noul preşedinte a preluat vineri, atunci când a depus jurământul, controlul asupra contului @POTUS (acronim de la President Of The United States).

Toate mesajele transmise de Barack Obama cât a fost în funcţie, precum şi toţi followerii lui au fost şterşi şi mutaţi într-un cont-arhivă, @POTUS44. Însă, din cauza unei probleme tehnice, followerii lui Obama au fost trecuţi automat şi ca followeri ai lui Trump.

Directorul companiei, Jack Dorsey, a anunţat că Twitter a lansat o anchetă şi a descoperit că a făcut “greşeli”. “Credem că au fost afectaţi circa 560.000 de oameni”, a declarat el.

“Aceasta a fost o greşeală, nu a fost corect, ne asumăm şi ne cerem scuze”, a adăugat Dorsey.

Cele mai citite

Proiectul care vizează protejarea cotei unice de impozitare pentru următorii 10 ani, votat în Senat

O propunere legislativă, iniţiată de liberali, care vizează protejarea şi păstrarea cotei unice de impozitare în România pentru următorii zece ani, ajunge mâine pentru...

Nicki Minaj își cere scuze fanilor pentru că și-a amânat concertul după ce a fost arestată în Olanda

Nicki Minaj și-a cerut scuze fanilor în fața hotelului său din Manchester duminică dimineața pentru că a amânat un spectacol în Marea Britanie după...

GALERIE FOTO. Renee Gracie a devenit subiect de documentar

Renee Gracie, australianca devenită multimilionară după ce a abandonat sporturile cu motor în favoarea realizării de filmulețe deocheate pe OnlyFans a ajuns subiect de...
Ultima oră
Pe aceeași temă