20.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialCristian Moisescu aşteaptă iertare de la "Centru"

Cristian Moisescu aşteaptă iertare de la “Centru”

Delegaţia Permanentă judeţeană a PNL Arad a hotărât, la solicitarea biroului municipal, excluderea din partid a consilierului local Cristian Moisescu. El a contestat, însă, decizia Delegaţiei Permanente a PNL Arad şi aşteaptă veşti mai bune de la conducerea centrală a partidului. Moisescu a fost acuzat că nu a mai trecut pe la partid de mai mult de doi ani de zile şi că este fruntaş şi la absenţe în Consiliul Local Arad.

Secretarul general al PNL Arad, Vasile Man a precizat că a solicitat secretarului Primăriei Arad o listă cu prezenţa consilierilor locali ai PNL la şedinţele Consiliului Local. Aşa a constatat că activitatea lui Moisescu în acest for este aproape inexistentă: a participat la trei şedinţe din 26, iar la şedinţele de comisii nu a avut nici măcar o prezenţă. Liberalii arădeni speră ca rezultatele să vină cât mai curând de la Bucureşti şi să poată trimite în Consiliul Local Arad un alt consilier.

Motivele contestaţiei

Cu toate acestea, Cristian Moisescu a contestat excluderea sa din partid. Liberalii spun că nu vrea să-şi piardă funcţia de consilier local, dar, după activitatea din Consiliul Local nu pare interesat nici de problemele arădenilor care l-au votat să-i reprezinte în acest for. Contestaţia va fi judecată în cursul acestei luni de către Consiliul de Onoare şi Arbitraj. Dacă decizia luată nu îi va fi pe plac lui Cristian Moisescu, atunci el se va putea adresa conducerii centrale a PNL.

Cristian Moisescu a fost primul primar ales al Aradului după Revoluţie. El a câştigat cursa pentru Primărie în anul 1992, ca membru al Partidului Alianţei Civice. În PNL a intrat înaintea alegerilor locale din anul 2008, când a fost plasat pe un loc eligibil pe lista de consilieri municipali a PNL Arad.

Cele mai citite

Luxemburg: Expoziție dedicată aportului Familiei Regale la aderarea României în NATO și Uniunea Europeană

În seara de miercuri, 22 mai, Majestatea Sa și Alteța Sa Regală au avut bucuria unei frumoase și emoționante întâlniri cu comunitatea de români...

Julen Lopetegui, înapoi în Premier League! Formația preluată de tehnicianul spaniol

Spaniolul Julen Lopetegui este „urmașul” lui David Moyes în funcţia de antrenor principal al formației engleze West Ham United. Lopetegui revine astfel în Premier...

România are aproape 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate și 19 milioane de beneficiari – Carmen Orban (Guvern)

​România se apropie, în acest an, de 6 milioane de plătitori de asigurări de sănătate, în condițiile în care „anul trecut erau 5 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă