27.6 C
București
duminică, 21 iulie 2024
AcasăSportFotbalJulen Lopetegui, înapoi în Premier League! Formația preluată de tehnicianul spaniol

Julen Lopetegui, înapoi în Premier League! Formația preluată de tehnicianul spaniol

Spaniolul Julen Lopetegui este „urmașul” lui David Moyes în funcţia de antrenor principal al formației engleze West Ham United. Lopetegui revine astfel în Premier League după experiența de la Wolves, din perioada noiembrie 2022 – august 2023.

În vârstă de 57 de ani, Lopetegui este fostul antrenor al echipelor Real Madrid şi Wolverhampton (2022-2023), precum şi al naţionalei Spaniei. El va prelua oficial noul său post pe 1 iulie, după un an fără angajament.

West Ham a încheiat pe locul 9 în Premier League, dar finalul de sezon a fost marcat de doar două victorii în 12 meciuri, în toate competiţiile. Plecarea lui Moyes a fost anunţat la o zi după înfrângerea cu Chelsea (0-5), pe 5 mai. Moyes se afla la cârma lui West Ham din 2019, după un prim mandat în sezonul 2017-2018.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă