9.5 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăSpecialCrezi că seamănă cu Casa Poporului? Cum arată cea mai URÂTĂ şi...

Crezi că seamănă cu Casa Poporului? Cum arată cea mai URÂTĂ şi mai SCUMPĂ casă din Canada

Cea mai scumpă casă din Canada, cu o suprafaţă de 500 de metri pătraţi şi situată la malul mării, lângă Vancouver, a fost scoasă la vânzare cu preţul de 37,9 miloane de dolari canadieni (27,9 milioane de euro).

Vila arată însă hidos, cu o cupolă şi minarete pe acoperiş. Nici interiorul, decorat în alb şi auriu, asemănător cu cel al Casei Poporului, nu dă mai multă dovadă de gust, potrivit Daily Mail.

Casa a fost construită în 1964, după indicaţiile proprietarului, un magnat local, şi nu s-a schimbat aproape deloc de atunci.

Proprietatea a mai fost scoasă la vânzare, anul trecut, când preţul cerut era de 30 de milioane de dolari. Deşi nu a avut nici un cumpărător, acum proprietarii cer şi mai mult – aproximativ de 1000 de ori mai mult decât valora casa în 1964.

Mai mult chiar, vila este evaluată la 6,7 milioane de dolari, recunoaşte agentul imobiliar care se ocupă de vânzare, Laura McLaren. “Practic, terenul este valoros. Casa nu are nici o valoare”, a declarat McLaren pentru publicaţia locală North Shore News.

Terenul ar putea fi cumpărat de un dezvoltator, care ar putea construi acolo mai multe locuinţe cu vedere la mae, explică ea.

Nu ar fi un caz unic. În urmă cu trei ani, o proprietate din Vancouver a fost vândută pentru 39,9 milioane de dolari unui dezvoltator care a împărţit terenul în 12 loturi pe care a construit vile, fiecare în valoare de câteva milioane de dolari.

TOP 5 cele mai vizualizate galerii foto din luna februarie:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

2013/02/20//283789-iran.jpg5. FOTO UIMITOARE: Cum arătau câştigătoarele concursurilor de frumuseţe din IRAN în anii ’60-’70

Cele mai citite

Motivul pentru care un pacient stă neoperat de 10 zile la Spitalul Județean de Urgență Slobozia

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat după ce și-a rupt piciorul în urma unei...

Românii pot avea succes la Eurovision! Trebuie doar să demonstreze că au avut părinți de același sex: Decebal și Traian

România ar putea accede din nou cu succes în viitoarele finale din cadrul concursului Eurovision, poate chiar cu șanse la trofeu. Concurenții din țara...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...
Ultima oră
Pe aceeași temă