16.3 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCorpul de Control al premierului face verificări la Compania Națională de...

Corpul de Control al premierului face verificări la Compania Națională de Aeroporturi

Corpul de control al prim-ministrului face verificări la Compania Naţională “Aeroporturi Bucureşti”, informează Agerpres.

Verificările urmăresc. între altele, modul în care s-au făcut numirile în funcţiile de conducere, precum şi stabilirea remuneraţiilor şi a altor avantaje pentru membrii Consiliului de administraţie al societăţii.

Potrivit unei informări postate pe site-ul instituţiei guvernamentale care prezintă lista acţiunilor de control aflate în desfăşurare la 31 mai, verificările la Compania Aeroporturi Bucureşti mai vizează realizarea investiţiilor necesare dezvoltării şi modernizării infrastructurii aeroportuare – piste, căi de rulare, platforme, drumuri de acces şi de incintă etc. şi a altor echipamente şi instalaţii aeroportuare, efectuarea operaţiunilor de întreţinere şi reparaţii ale infrastructurii aeroportuare, existenţa unor posibile conflicte de interese, desfăşurarea activităţii de operare la burduf, atribuirea şi derularea unor contracte de achiziţie a unor produse, servicii şi lucrări, dar şi asigurarea mentenanţei sistemului perimetral de securitate la Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Procurorii și polițiștii desfășoară o operațiune contra evaziunii fiscale, cu peste 150 de percheziții

Procurorii și polițiștii din cadrul IGPR și de la Direcția Generală Anticorupție desfășoară o operațiune de combatere a infracțiunilor economico - financiare, în cadrul...

Motocoasele electrice: Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor verzi. Acestea sunt concepute pentru a oferi o soluție...

VIDEO Sebastian Burduja lansează un cântec împotriva lui Nicușor Dan: “Văd ruine când scot capul pe geam și Bucureștiul cum se spală în lighean”

Sebastian Burduja, candidatul PNL la funcția de primar general al Capitalei, a plasat pe internet un cântec care-l critică pe actualul primar general, Nicușor...
Ultima oră
Pe aceeași temă