21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialCopil de un an şi patru luni, internat în spital după ce...

Copil de un an şi patru luni, internat în spital după ce a căzut de la etajul al patrulea

Un băieţel de un an şi patru luni din localitatea hunedoreană Petrila, rămas acasă cu un frate de 11 ani, a căzut, miercuri, de la etajul al patrulea al blocului în care locuia, copilul fiind internat la Secţia de Ortopedie-ATI a Spitalului de Urgenţă din Petroşani cu ambele picioare fracturate.

Băieţelul a căzut de la geamul apartamentului în care locuia împreună cu familia, anunţă Mediafax.  “Am făcut cercetări la faţa locului pentru a stabili circumstanţele în care s-a întâmplat accidentul. Nu este vorba despre comiterea vreunei infracţiuni, adică să fi fost aruncat de la etajul patru”, a declarat comandantul Poliţiei Petrila, Ovidiu Zaharia.

Potrivit acestuia, băieţelul a căzut de la etajul patru pe o copertină de pânză aflată la etajul al doilea care a amortizat şocul, după care a căzut pe un gard de sârmă aflat în faţa blocului.

Poliţia va sesiza autoritatea tutelară şi Direcţia de Protecţie a Copilului, care vor decide dacă minorul va rămâne în grija părintelui, a spus Zaharia.

Băieţelul a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Petroşani cu o maşină particulară şi a rămas internat în secţia Ortopedie ATI. Potrivit cadrelor medicale, copilul are ambele picioare fracturate, de la genunchi în jos, iar starea sa este stabilă.

Pe de altă parte, părinţii minorului căzut de la etaj le-au spus medicilor că băieţelul a fost lăsat cu fratele mai mare doar zece minute, cât au plecat la cumpărături.

Cele mai citite

3 moduri prin care poți asigura securitatea unui complex rezidențial

Securitatea în cadrul unui complex rezidențial nu se referă doar la împiedicarea accesului neautorizat. Înseamnă, de asemenea, prevenirea furturilor sau a actelor de vandalism...

Dan Podaru o invită pe Clotilde Armand la o dezbatere publică

Edilul in functie al sectorului 1, Clotilde Armand, se ascunde in spatele acuzatiilor și evita dezbaterile reale cu contracandidatii sai, susține Dan Podaru, propunerea...

Șapte legi promulgate azi de Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a promulgat astăzi șapte legi. Potrivit Administrației Prezidențiale, șeful statului a semnat, astăzi, următoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind unele măsuri pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă