13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCopiii spionilor predaţi de Washington Moscovei vor fi trimişi în Rusia

Copiii spionilor predaţi de Washington Moscovei vor fi trimişi în Rusia

Copiii spionilor ruşi care au constituit obiectul unui schimb între Moscova şi Washington au fost trimişi în Rusia, a anunţat secretarul american al Justiţiei, Eric Holder, într-un interviu difuzat duminică, relatează AFP, citată de Mediafax.

“Copiii vor fi toţi repatriaţi. Am făcut acest lucru în acord cu doleanţele părinţilor şi în măsura în care copiii erau majori sau aproape de majorat”, a declarat el pentru CBS.

Holder a subliniat că tinerii, dintre care unii au naţionalitate americană, “au vârsta adecvată pentru a face o alegere” şi au fost “trataţi în mod corespunzător”.

Secretarul american nu a precizat care este numărul copiilor vizaţi de această măsură. Potrivit informaţiilor apărute în presă, ar fi vorba despre doi copii majori şi mai mulţi adolescenţi.

Statele Unite au predat, vineri, Rusiei cei zece agenţi în schimbul a patru ruşi, dintre care trei au fost condamnaţi pentru spionaj în favoarea occidentalilor.

Cele mai citite

Ben Affleck și Jennifer Lopez o iau pe drumuri separate? “Au probleme în căsnicie”

Ben Affleck și Jennifer Lopez au probleme în căsnicie, susține o persoană din interior. Cei doi locuiesc în case separate. Cu toate acestea, verighetele...

Robert Fico a fost operat din nou! Premierul Slovaciei este în continuare în stare gravă

Premierul slovac Robert Fico, grav rănit miercuri prin împuşcare într-o tentativă de asasinat, a fost vineri operat din nou şi starea sa se menţine...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...
Ultima oră
Pe aceeași temă