19.1 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialConstanţa: Tânăr, rănit, după ce a condus băut și a lovit șase...

Constanţa: Tânăr, rănit, după ce a condus băut și a lovit șase mașini

Un tânăr de 24 de ani a ajuns la spital, după ce s-a urcat băut la volan a lovit, joi noapte, șase mașini parcate, în Constanța, relatează Mediafax.

Potrivit polițiștilor Serviciului Rutier (SPR) Constanța, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul 1 Mai din Constanţa, tânărul aflându-se la volanul unei mașini ce aparține unei firme de pază.

"Ajungând în zona Far, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcţiei către dreapta şi a lovit șase autoturisme parcate pe marginea drumului", a spus purtătorul de cuvânt al SPR Constanța, Cristina Vasile.

În urma accidentului, şoferul și un pasager aflat în mașină au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru investigații medicale.

La spital, polițiștii au constatat că șoferul se urcase la volan în stare de ebrietate, având o alcoolemie de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Tânărul de 24 de ani a rămas fără permis și este cercetat pentru conducere în stare de ebrietate.

Cele mai citite

Gazprom, pe pierdere, după 25 de ani

Guvernul de la Moscova a dat instrucţiuni Gazprom să nu plătească dividende pentru 2023, conform unui decret publicat pe site-ul companiei de stat, care...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...
Ultima oră
Pe aceeași temă