33.9 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăSpecialConstanța: O navă militară a luat FOC

Constanța: O navă militară a luat FOC

Un incendiu a izbucnit, miercuri, la bordul unei nave militare, aflată pentru reparaţii în Şantierul Naval Capu Midia, relatează Mediafax.

La faţa locului, s-au deplasat de urgenţă 23 de pompieri cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două de la Detaşamentul de pompieri Constanţa Oraş şi două de la Staţia de pompieri Midia – Năvodari, conform reprezentanților Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea".

La sosirea echipajelor ISU Dobrogea, focul ardea într-o încăpere aflată la pupa vasului "Viceamiral Constantin Bălescu”, existând pericolul propagării la celelalte compartimente.

Pompierii au localizat şi lichidat flăcările în aproximativ o oră de la intervenție, limitând considerabil producerea de pagube materiale.

Reprezentanții SMFN au anunțat că puitorul de mine "Viceamiral Constantin Bălescu" din Divizionul 146 Nave Minare-Deminare al Forţelor Navale se afla în reparaţii din 1 decembrie 2014.

Pompierii ISU urmează să stabilească de la ce a pornit incendiul, iar o comisie a Statului Major al Forţelor Navale cercetează circumstanţele producerii incidentului.

Cele mai citite

Clifford Chance Badea a asistat J.C. Flowers & Co. la finalizarea cu succes a vânzării First Bank către grupul Intesa

Clifford Chance Badea, biroul de la București al firmei globale de avocatură Clifford Chance, a asistat J.C. Flowers & Co. la finalizarea vânzării First...

Se construiește Centura Verde București – Ilfov. Premierul Ciolacu asistă la semnarea Memorandumului

În cinstea Zilei Mondiale a Mediului, în România se semnează un Memorandum pentru crearea Centurii Verzi București-Ilfov. Ziua Mondială a Mediului se serbătorește în data...

Ministerul de Externe confirmă că două fete decedate în inundațiile din Italia sunt cetățeni români. A treia persoană încă este căutată

Ministerul român al Afacerilor Externe a confirmat că două fete care au murit în inundațiile din Italia erau cetățeni români. Confirmarea din partea MAE a...
Ultima oră
Pe aceeași temă