22.9 C
București
vineri, 24 mai 2024
AcasăSpecialConsilierul ucigaş s-a întors în politică

Consilierul ucigaş s-a întors în politică

Prima apariţia oficială în public a lui Iacob Chişărăru, consilier judeţean PDL, după ce a ucis trei tineri din Reşiţa, a avut loc miercuri. Accidentul a avut loc pe drumul dintre Timişoara şi Reşiţa.


Şi-a completat declaraţia de avere

Iacob Chişărău, consilierul judeţean PD-L, a venit spăşit la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Caraş-Severin. A participat tăcut la lucrări, iar la final a fost invitat să îşi completeze declaraţia de avere, deoarece aceasta lipseşte de pe site-ul forului judeţean. A fost momentul în care a fost abordat de presă pentru declaraţii.

Spre surprinderea reporterilor, Chişărău a răspuns la toate întrebările adresate. Chişărău spune că nu-şi aminteşte cum a decurs accidentul, Dar susţine că nici vorbă de încercare de depăşire. Spune că este şofer vechi şi aşa ceva nu ar fi făcut niciodată mai ales pe acea porţiune de drum. Mai mult, Chişărău spune că, deşi a avut parte de ceva tamponări, nu a fost autorul nici unui accident cu victime. El mai spune că are martori care spun că nu ar fi intrat în depăşire- lucru pe care l-ar susţine şi supravieţuitorul accidentului.

Cât despre supravieţuitorul accidentului, Chişărău spune că avocatul său a luat legătura cu acesta pentru a-I acorda sprijin financiar, însă tânărul l-a refuzat. Cu familiile celorlalţi tineri morţi, Chişărău recunoaşte că n-a vorbit până acum.

Consilierul judeţean spune că “e posibil să fi suferit un puseu de tensiune, pentru că am probleme cardiace de mult timp”. Ce nu explică este de ce s-a mai urcat la volan, dacă ştia că are astfel de probleme de sănătate, care sunt incompatibile cu capacitatea de a conduce autovehicule!

Cele mai citite

ELCEN îl acuză pe Nicușor Dan că minte

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a declarat joi, 23 mai, într-o conferință de presă că lipsa apei calde în mai multe sectoare din...

PSD și-a stabilit ținta cu fondurile europene: contracte de peste 20 de miliarde de euro, până la finalul acestui an. 

Adrian Câciu, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene anunță pe pagina sa de Facebook că deja au fost încheiate în țara noastră contracte de peste 6 miliarde de euro pentru proiectele...

Dan Podaru: Cei mai mulți cetățeni ai sectorului 1 n-o mai vor pe Clotilde Armand

Cei mai mulți locuitori ai sectorului 1 din Capitală nu o mai doresc pe Clotilde Armand la primărie, concluzionează candidatul Partidului Ecologist Român (PER)...
Ultima oră
Pe aceeași temă