16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialConcurs fara candidati la sefia Politiei municipiului Hunedoara

Concurs fara candidati la sefia Politiei municipiului Hunedoara

Nici un politist nu si-a depus, pana ieri, dosarul pentru a se inscrie in concursul pentru ocuparea functiei de sef al Politiei municipiului Hunedoara. Conducerea Inspectoratului Judetean de Politie a fost nevoita, astfel, sa prelungeasca termenul de inscriere la examen, care a expirat in 16 septembrie, pana in 10 octombrie, urmand ca data la care se desfasoara probele eliminatorii sa se stabileasca in zilele urmatoare.
“Sper ca pana la urma sa se gaseasca cineva care sa se inscrie pentru acest post. Cred ca nu s-a inscris nimeni pana acum deoarece este o functie destul de importanta si persoana care va ajunge in acest post va avea foarte mult de lucru. De acum inainte, lucrurile trebuie sa reintre in normalite la Hunedoara. Sper sa se gaseasca cineva care sa incerce sa schimbe lucrurile la Politia Hunedoara. Avem nevoie de politisti de asemenea gen”, a declarat seful IPJ, comisarul-sef Alexandru Draghici.
Postul a ramas vacant din data de 23 august 2005, dupa ce comisarul-sef Catalin Dascalu si-a dat demisia din aceasta functie. Inainte cu o saptamana de demisie prefectul judetului, Cristian Vladu, declara ca sefii acestei institutii ar fi implicati in afaceri ilegale cu fier vechi.
Totodata, demisia lui Catalin Dascalu s-a produs in perioada cand seful IPJ a facut public faptul ca sapte ofiteri si agenti de la Biroul de Investigare a Fraudelor din municipiul Hunedoara sunt anchetati penal pentru comiterea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor persoanelor si favorizarea infractorului.
Odata cu postul de sef al Politiei municipiului Hunedoara a fost scos la concurs si cel de prim-adjunct al acestuia. Pentru acesta functie s-au inscris doi candidati: subcomisarul Florian Katschka, seful Biroului Criminalistic Deva, si comisarul-sef Catalin Dascalu.
Potrivit adjunctului sefului IJP, comisarul-sef Tomita Anucuta, concursul pentru acest post va avea loc in data de 7 octombrie si va consta intr-o proba scrisa – un test-grila, un interviu si o proba practica – abilitate in folosirea calculatorului.

Cele mai citite

FC Barcelona și-a „betonat” poziția secundă în Spania, după victoria cu „lanterna roșie” Almeria

FC Barcelona și-a consolidat poziția secundă în La Liga, după ce s-a impus cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Almeria, în etapa...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Unicat în România! Grădini plutitoare pe lac, aranjamente gigant, zeci de mii de ghivece la West Side Flower Fest, cel mai mare festival de...

Dăm startul verii la cea de-a doua ediție a West Side Flower Fest! Va avea loc din 31 mai până în 2 iunie, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă