10.6 C
București
luni, 13 mai 2024
AcasăSpecialClujenii s-au apărat bine, Basel a jucat mizerabil, scrie presa elveţiană

Clujenii s-au apărat bine, Basel a jucat mizerabil, scrie presa elveţiană

“Echipa lui Fink a avut un început de meci mizerabil, care s-a dovedit a-i fi fatal”, scrie de acum cunoscutul cotidian Blick, citat de ziare.com.

Tot pe startul meciului se axează şi cotidianul 20 Minuten: “Românii au atacat în primele 20 de minute, iar apoi s-au bazat doar pe apărare şi contraatacuri”.

În timp ce cotidianul Bieler Tagblatt e mult mai drastic şi afirmă că şansele de calificare s-au diminuat serios: “Şansele s-au micşorat după doar un meci. Jocul lui Basel a lăsat de dorit, în timp ce gazdele s-au apărat bine”.

CFR Cluj a câştigat, scor 2-1, întâlnirea jucată miercuri seară cu FC Basel, în Grupa E a Ligii Campionilor. Golurile partidei au fost marcate de Radă (min.9) şi Traore (min.12) pentru gazde, respectiv Stocker (min.45+2) pentru oaspeţi.

Următorul meci al clujenilor în Grupa E a Ligii Campionilor va avea loc pe 28 septembrie, când vor întâlni AS Roma pe “Olimpico”.

Cele mai citite

Exclusiv: Analistul Adrian Negrescu, despre legea evaziunii fiscale: ,,Statul reușește să obțină doar 1-2% din prejudiciile din dosarele penale”

Legea evaziunii fiscale, cunoscută ca legea Ciucă-Ciolacu, împarte românii în tabere și anume cei care văd această măsură ca fiind una utilă în lipsă...

Din 13 mai, o nouă ediție Tezaur: Dobânzi neimpozabile de până la 6,85% pe an la titlurile de stat

Românii pot investi, începând de luni, 13 mai, în titlurile de stat TEZAUR, cu maturități de 1 și 3 ani, cu dobânzi anuale de...

Cod galben de vreme rea în 14 județe! Care sunt zonele vizate de avertizare

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată şi ploi însemnate cantitativ, valabilă pe parcursul zilei...
Ultima oră
Pe aceeași temă