20.8 C
București
vineri, 7 iunie 2024
AcasăSpecialClujenii s-au apărat bine, Basel a jucat mizerabil, scrie presa elveţiană

Clujenii s-au apărat bine, Basel a jucat mizerabil, scrie presa elveţiană

“Echipa lui Fink a avut un început de meci mizerabil, care s-a dovedit a-i fi fatal”, scrie de acum cunoscutul cotidian Blick, citat de ziare.com.

Tot pe startul meciului se axează şi cotidianul 20 Minuten: “Românii au atacat în primele 20 de minute, iar apoi s-au bazat doar pe apărare şi contraatacuri”.

În timp ce cotidianul Bieler Tagblatt e mult mai drastic şi afirmă că şansele de calificare s-au diminuat serios: “Şansele s-au micşorat după doar un meci. Jocul lui Basel a lăsat de dorit, în timp ce gazdele s-au apărat bine”.

CFR Cluj a câştigat, scor 2-1, întâlnirea jucată miercuri seară cu FC Basel, în Grupa E a Ligii Campionilor. Golurile partidei au fost marcate de Radă (min.9) şi Traore (min.12) pentru gazde, respectiv Stocker (min.45+2) pentru oaspeţi.

Următorul meci al clujenilor în Grupa E a Ligii Campionilor va avea loc pe 28 septembrie, când vor întâlni AS Roma pe “Olimpico”.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu: „Este exclus ca PSD să nu aibă candidat la funcţia de preşedinte”

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, spune că formațiunea sa va avea un candidat propriu în cursa pentru Cotroceni, toate detaliile urmând să fie...

Angajații Radio România ar putea rămâne fără contract colectiv de muncă

Angajații din Societatea Română de Radiodifuziune (Radio România) ar putea rămâne fără contract colectiv de muncă, anunță un comunicat transmis de Federația Națională a...

Ciucă ia apărărea SRI: Nu trebuie „blamat” pentru activitățile „ unor terțe persoane care au lucrat acolo”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, joi seara, în legătură cu cazul Florian Coldea, că Serviciul Român de Informaţii este "un serviciu în slujba...
Ultima oră
Pe aceeași temă