38.9 C
București
duminică, 14 iulie 2024
AcasăSpecialClaudiu Crăciun şi Alexandru Alexe, învinuţi în dosarul atacului asupra ministrului Barbu

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe, învinuţi în dosarul atacului asupra ministrului Barbu

UPDATE: Cinci persoane, printre care se află şi Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe, sunt urmărite penal în dosarul agresării ministruluI Daniel Barbu, conform B1 TV.

_ _ _ _ _

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au fost învinuţi în dosarul atacului asupra maşinii ministrului Daniel Barbu.

Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe au fost citaţi, vineri, să dea declaraţii la Secţia 10 de Poliţie din Capitală, în calitate de făptuitori în dosarul în care se fac cercetări în dosarul agresării lui Daniel Barbu.

Citeşte şi: Cine este Claudiu Crăciun, unul dintre cei acuzaţi de agresiunea asupra ministrului Culturii

Claudiu Crăciun, a declarat, la ieşirea de la audieri, că politicienii s-au „plictisit să se atace între ei şi s-au îndreptat asupra cetăţenilor”.

Claudiu Crăciun este lector universitar la Catedra de Ştiinte Politice şi Studii Europene. Are un doctorat în ştiinţe politice la SNSPA şi un Master of Science la London School of Economics, în politici europene.

În data de 18 octombrie, aproximativ 50 de protestari faţă de exploatarea minieră de la Roşia Montană, printre care Claudiu Crăciun şi Alexandru Alexe, l-au bruscat pe ministrul Culturii, la ieşirea dintr-un bar din centrul vechi al Capitalei. În urma incidentului, ministrul Culturii Daniel Barbu şi şoferul lui au depus plângere la poliţie.

Citeşte şi editorialul: De ce exagerezi când te solidarizezi cu Claudiu Crăciun

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă