16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCirculația trenurilor în Suceava, blocată, după ce un copac s-a prăbușit peste...

Circulația trenurilor în Suceava, blocată, după ce un copac s-a prăbușit peste o locomotivă

Circulaţia trenurilor a fost blocată timp de o oră, în județul Suceava, după ce un copac a căzut pe locomotiva unui tren regio, relatează Mediafax.

Potrivit unui comunicat al Companiei Naţionale de Căi Ferate "CFR" SA, în timpul unei furtuni un copac a căzut pe locomotiva trenului regio 5704.

În urma incidentului, circulaţia feroviară între localităţile Grădiniţa şi Coşna a fost închisă începând cu ora 14.25, din cauza lipsei de tensiune la linia de contact.

O echipă de intervenţie a mers la faţa locului şi a înlăturat copacul căzut, iar circulaţia feroviară a fost reluată începând cu ora 15.40.

În urma întreruperii circulaţiei, trenul regio peste care s-a prăbuşit copacul a înregistrat o întârziere de 79 de minute, precizează sursa citată.

Cele mai citite

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Expoziţia „Jandarmeria Română 1850 – 2020” va putea fi vizitată la sediul Muzeului Judeţean Teleorman

Muzeul Național de Istorie a României, în parteneriat cu Complexul Național Muzeal ASTRA din Sibiu, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române și Muzeul Județean Teleorman,...

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...
Ultima oră
Pe aceeași temă