15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCINCI secrete ale dietelor de vedetă care au un efect IMEDIAT

CINCI secrete ale dietelor de vedetă care au un efect IMEDIAT

Silueta perfectă şi corpul tras prin inel au devenit simboluri ale perfecţiunii şi ale frumuseţii feminine, care ajung să obsedeze şi chiar să deformeze percepţia femeilor despre propriul corp.

De aceea, goana dupa diete simple, rapide şi cu efecte miraculoase a devenit un adevarat trend, care copleşeşte din ce in ce mai multe femei dispuse să slabească, indiferent de preţul pe care trebuie să îl plătească.

De cele mai mule ori, vedetele sunt cele care lansează etaloane de frumuseţe şi greutate şi tot ele sunt principalele surse de inspiraţie atunci când vine vorba despre regimuri de slăbire.

Ai citit, cu siguranţă, nenumarate articole în care vedetele povesteau cât de mult investesc pentru a arata bine şi la ce metode drastice apelează pentru a avea un corp de zeiţă.

Însa ceea ce ţi-a scăpat din vedere este faptul că există şi vedete care nu cheltuiesc sume exorbitante pentru a slăbi, nici nu se supun chinurilor, ci pur şi simplu adoptă un stil de viaţă sănătos şi ordonat.

Iată AICI care sunt secretele simple, dar de efect, care le ajută pe vedete să aibă un corp superb, fără prea mult efort.

Cele mai citite

Adunarea Națională a Franței va dezbate un proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate

Adunarea Naţională a Franţei a lansat luni dezbaterea asupra unui proiect de lege care deschide calea sinuciderii asistate pentru bolnavii în fază terminală, relatează...

ONU condamnă atacurile mortale israeliene din Rafah

Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a condamnat atacurile aeriene mortale ale Israelului lângă Rafah, în Fâşia Gaza."Condamn acţiunile Israelului care au ucis zeci...

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...
Ultima oră
Pe aceeași temă