17.8 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialCinci ani de iubire: Gordon Brown-Principesa Margareta

Cinci ani de iubire: Gordon Brown-Principesa Margareta

Ziarul britanic The Telegraph insista asupra povestii de dragoste traite de Principesa Margareta a Romaniei impreuna cu Gordon Brown, cel care in prezent se pregateste sa preia sefia guvernului de la Londra.

Povestea de iubire dintre Gordon Brown si principesa lui din Romania, care a durat cinci ani, a fost atat de intensa incat toti cei care i-au cunoscut in anii studentiei erau siguri ca se vor casatori. Se spune ca Brown a regretat profund ca nu a facut acel pas. "A fost marea dragoste a vietii lui", spunea un prieten apropiat al lui Brown.
Cand a sosit la Universitatea Edinburgh, la inceputul anilor ‘70, Margareta nu era decat o tanara de 20 de ani care savura pentru prima data gustul libertatii si dorinta de a-si gasi un rost in viata. Ajunsa in Scotia, neavand nici un prieten alaturi, a facut o pasiune pentru cimpoi. Din fericire, a trecut si l-a cunoscut pe Gordon.
El avea un puternic simt al scopului in viata si experienta unei sederi indelungate in spital ca urmare a unui accident de rugby care l-a costat vederea la un ochi. In schimb, Principesa Margareta, ca stra-stra-stra-stranepoata a Reginei Victoria, era a 81-a in linie la succesiunea tronului britanic.
Lui Brown ii placea atentia deosebita pe care i-o acorda Margareta, iar ea s-a mutat in apartamentul lui din Marchmont Road. Cei care cunosteau cuplul sustin ca aceasta era numita intotdeauna "Printesa Rosie". Brown, in calitate de socialist fervent, a devenit din ce in ce mai nelinistit in legatura cu descendenta regala a prietenei lui, cufundandu-se tot mai mult in obsesiile sale politice. Principesa ar fi declarat odata: "Nu am incetat niciodata sa il iubesc, dar intr-o zi pur si simplu nu a mai fost cum trebuia. Era vorba numai despre politica, politica, politica, iar eu aveam nevoie de ocrotire".
Ea neaga acum ca ar fi facut o astfel de declaratie. Afirmatiile potrivit carora Principesa ar fi fost cea care ar fi pus capat relatiei pentru ca s-a implicat intr-o relatie cu un pompier din districtul Leith sunt considerate "pura fictiune" de catre o sursa apropiata ei. Brown ar fi ales in final Partidul Laburist in detrimentul dragostei. Ambele parti spun insa ca a fost o despartire pe cale amiabila. z
» AU RaMAS PRIETENI
In timp ce Brown isi pregateste calea spre Downing Street nr. 10, fosta lui iubita isi urmeaza propriul destin, unul in egala masura angajat: ajutorarea copiilor orfani. Principesa a ramas prietena cu Gordon Brown si familia acestuia si nu este surprinsa de succesul recent al lui: "Toti cei care l-am cunoscut am fost convinsi ca va avea un viitor stralucit in viata publica".

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...

Un iranian cu mandat de arestare în Emiratele Arabe Unite este protejat de …DIICOT

La ora actuală, serviciile de informații de la noi sunt în alertă pentru că un cetățean iranian care a escrocat băncile din Emiratele...

Milionarii de la One Properties United, campanie publicitară dubioasă în mass-media! În paralel, vor să ne închidă gura

Ziarul Financiar insistă cu o declarație a lui Victor Căpitanu, co-CEO One United Properties, prin care se sugerează că un fond elvețian de...
Ultima oră
Pe aceeași temă