12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCHELSEA - STEAUA 3-1 REACŢII Dragomir: "Ne-a curăţat arbitrajul!", Bourceanu în LACRIMI,...

CHELSEA – STEAUA 3-1 REACŢII Dragomir: “Ne-a curăţat arbitrajul!”, Bourceanu în LACRIMI, Presa londoneză – SURPRIZĂ!

Steaua a fost eliminată din Liga Europa, însă jocul ei pe parcursul celor două întâlniri cu Chelsea a fost la cel mai înalt nivel. Steaua a avut ocazii, Steaua a ratat, a şi înscris, însă a jucat fotbal de la egal la egal cu cea mai titrată echipă de la ora actuală din lume, Chelsea Londra. Reacţiile nu au întârziat să apară după meci, presa britanică fiind prima care a ieşti la rampă.

Dumitru Dragomir acuză un arbitraj eronat în mod intenţionat. “Eu am zis de la pauză, dacă nu ne curăţă Chelsea, ne curăţă arbitrii. Ei n-au reuşit să umple stadionul cu Steaua, fotbalul e o afacere. Arbitrul i-a ciupit cînd a putut. A fost un arbitraj perfect pentru Chelsea, te ciupeşte puţin cîte puţin. Steaua a jucat bine în prima, dar în a doua dezastruos”, a spus Dragomir conform sport.ro.

“E trist. Sunt foarte dezamăgit. E greu, dar trebuie să trecem peste lucrul acesta, să ne gândim că totuşi am jucat cu Chelsea şi să ne gândim să câştigăm meciurile din campionat. Sper cât de curând să ne întoarcem aici, ca Steaua să joace anul viitor în Liga Campionilor şi să facă o figură frumoasă”, a declarat Chiricheş conform Realitatea.

Căpitanul Stelei a izbucnit în lacrimi, după înfrângerea suferită în această seară. “Plecam cu capul sus de aici. Am facut un joc destul de bun, dar nu suficient de bun pentru a ne califica. Nu ştiu ce ne-a lipsit… inspiraţia în unele momente, câţiva centimetri în altele. Am fost aproape, dar din pacate n-am reuşit nimic. Am simţit că ne putem califica, am sperat şi la 1-3. S-a vazut că Chelsea este o echipa mare, inteligentă”, a spus Bourceanu la Dolce Sport.

Surpriza presei britanice, lauda de sine… cum miroase?

Cotidienele britanice scriu la această oră despre o aşa-numită victorie frumoasă a lui Chelsea. The Guardian, cu toate că acuză problemele pe care le are Chelsea la ora actuală, legate în principal de relaţia antrenor – fani, este de părere că formaţia londoneză are câţiva jucători “brilianţi”, care după o astfel de evoluţie vor fi şi mai strălucitori. Britanicii nu mai menţionează că Chelsea valorează de zece ori mai mult decât Steaua, şi era oarecum în fişa postului să facă ceea ce au reuşit în această seară. Guardian speră că Benitez nu va mai fi antrenorul lui Chelsea peste două luni şi că formaţia londoneză va avea din nou strălucirea de dinainte.

BBC Sport apreciază evoluţia jucătorilor lui Chelsea, amintind din nou de starea negativă care a înconjurat clubul englez în ultima perioadă de timp. Torres, deşi a dat gol, este comparat cu Terry, care a reuşit să înscrie şi el, însă a jucat mult mai puţin decât spaniolul în ultima vreme. Torres a dat doar 3 goluri în aproape 20 de meciuri jucate, cu toate că ultimul său gol a trimis Chelsea mai departe în sferturile Ligii Europa.

Cu astfel de reacţii ale presei britanice, rămâne o singură concluzie: ori Steaua este atât de bună încât Chelsea jubilează după o victorie împotriva ei, ori britanicii încearcă să facă lucrurile să pară mai frumoase decât sunt?

 

 

 

 

 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă