23.4 C
București
miercuri, 22 mai 2024
AcasăSpecialCei mai buni dansatori din lume vin la Sibiu

Cei mai buni dansatori din lume vin la Sibiu

Peste 1500 de sportivi din peste 25 de țări transformă Sibiul în capitala dansului mondial. Astfel, una dintre cele mai mari competiții de dans sportiv din România, Transylvanian Grand Prix, ajunsă la a V-a ediție, va avea loc de vineri până duminică, în Sala Transilvania.

Competiţia  este structurată pe categorii de vârstă, de la 6 ani până la echipele profesioniste care vor performa în ultima parte a evenimentului.

Prima dintre competiții este dedicată sportivilor care practică dansul sportiv ca hobby și celor ce corespund categoriilor de experiență E și D. A doua secțiune a competiției este dedicată tuturor categoriilor de vârstă, inclusiv seniorilor peste 65 de ani, cu statut semi-profesionist iar ultima categorie, World Open, este dedicată echipelor profesioniste.

Până în acest moment, în competiția World Open sunt înscrise peste 20 de perechi din Top 50 – World Ranking List.

Ultima zi a Transylvanian Grand Prix aduce publicului un super spectacol de dans sportiv.

În cadrul celor trei zile de competiție, Transylvanian Grand Prix, vor fi organizate zeci de concursuri internaționale, ce se vor desfășura pe diferite categorii valorice și de vârstă.

Prima ediție Transylvanian Grand Prix a fost organizată în anul 2010 la Brașov și, pe parcursul edițiilor ce au urmat, iubitorii dansului sportiv au urmărit evoluția acestei competiții, ajungându-se ca în 2014, pe lângă cele două competiții din circuitul mondial- WORLD OPEN standard, WORLD OPEN Latin, să se organizeze și Campionatul Mondial de Profesioniști 10 Dansuri și Campionatul European de Tineret Standard.

Cele mai citite

Echipa de fotbal FCU Craiova, amendată cu 22.500 lei

Clubul FCU Craiova a fost sancționat cu o amendă de 22.500 de lei din cauza incidentelor provocate de spectatori la meciul împotriva FC Hermannstadt,...

Reuniunea partidelor de extremă dreapta de la Madrid: 9 iunie o zi de eliberare și de speranță

Javier Milei, Giorgia Meloni și Marine Le Pen au participat duminica trecută la reuniunea liderilor de extremă dreapta din europa care a avut loc...

Stațiunea MAMAIA, cea mai bună stațiune de pe litoral. Premiu special la Gala Destinația Anului 2024

Stațiunea MAMAIA a luat premiu special pentru cea mai bună stațiune de pe litoral, distincție care a fost oferită de Mihai Barsan, Președintele Consiliului...
Ultima oră
Pe aceeași temă