13.4 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCe rezultate au obținut până acum Tecău și Mergea în Turneul Campionilor

Ce rezultate au obținut până acum Tecău și Mergea în Turneul Campionilor

Sportivii români Horia Tecău și Florin Mergea au ajuns în semifinalele Turneului Campionilor de la Bopanna, la dublu, relatează Mediafax. 

Astfel, Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer (România/Olanda) au învins cuplul francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut, în ultimul meci din Grupa B de la Turneul Campionilor, scor 6-4, 7-5, încheind Grupa B cu trei victorii din tot atâtea posibile.

Tot vineri, perechea Ivan Dodig/Marcelo Melo (Croaţia/Brazilia, nr. 3) a învins, cu scorul de 3-6, 7-5, 10-6, cuplul Marcin Matkowski/Nenad Zimonjici (Polonia/Serbia, nr. 7).

Citește și: Rafael Nadal, o nouă victorie la Turneul Campionilor

Grupa A a fost câştigată de Florin Mergea şi Rohan Bopanna, iar pe locul doi s-au clasat Bob şi Mike Bryan, astfel că Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer vor da piept, sâmbătă, în semifinale cu gemenii americani, iar Mergea şi Bopanna cu Dodig şi Melo.

Tecău şi Rojer şi-au asigurat prezenţa în penultimul act după primele două etape, iar rezultatul primului meci de vineri le-a stabilit locul I în grupă.

Partidele din semifinale sunt programate sâmbătă.

Cele mai citite

Iga Swiatek şi Arina Sabalenka se vor duela în finala turneului de la Madrid

La fel ca anul trecut, finala turneului WTA 1000 de la Madrid le va pune față în față pe poloneza Iga Swiatek şi belarusa...

Tragedie în Hunedoara! Un bărbat a murit după ce a fost împușcat accidental la o partidă de vânătoare

Un bărbat de 44 de ani a decedat după ce a fost împuşcat accidental în zona pieptului, în timpul unei partide de vânătoare desfăşurată...

Președintele Columbiei a oferit informații eronate. “A citit din coloana greșită”

Munițiile și armele care lipsesc din armata columbiană sunt mult mai puține decât cifrele raportate de președintele Gustavo Petro în această săptămână, se arată...
Ultima oră
Pe aceeași temă