21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialCe cântece despre Bin Laden au apărut pe Youtube

Ce cântece despre Bin Laden au apărut pe Youtube

În ultime zile, diferiţi cântăreţi americani, mai mult sau mai puţin cunoscuţi, au compus melodii despre uciderea celui mai temut terorist al lumii, Osama Bin Laden şi le-au încărcat pe Youtube.

Utilizatorul bigedude33, compozitor şi cântăreţ american, care s-a remarcat prin melodii despre nunta regală din Marea Britanie sau despre tunsoarea lui Justin Bieber, a lansat zilele trecute un clip inititulat „The Osama Bin Laden is Dead Song”. Filmuleţul durează aproximativ un minut şi spune povestea uciderii cunoscutului terorist. Recitalul artistului se încheie pe un ton pesimist „Suntem mai fericiţi / Până altcineva ne va da din nou peste cap”.

 

Rapperul Hot Rod, care a semnat în decembrie 2010 un contract cu 50 Cent şi casa sa de discuri, a uploadat şi el pe Youtube o melodie numită „Osama Bin Laden Is Dead”. Versurile lui sunt o expresie a bucuriei americanilor pentru moartea liderului Al Qaeda „Osama a fost ucis în noaptea asta / Toată lumea să vină să se distreze/ Veştile bune m-au făcut să-mi pierd minţile / Deci în noaptea asta mă voi distra”. Entuziasmul artistului nu reprezintă o surpriză, dacă ţinem cont de mulţimea care sărbătorea duminică noaptea în faţa Casei Albe sau în Times Square.

 

Grupul Bring the Noise DJ Group din Los Angeles a realizat un remix dubstep folosindu-se de vocea unei crainice TV care repeta obsesiv „Osama bin Laden…dead”. Remixul este intitulat „Osama Bin Laden is Dead – Jogo Dubstep Remix”, iar linia melodică şi înjurăturile ce se aud pe fundal îţi dau senzaţia că eşti urmărit de o armată de drone ce vor să te ucidă, însă este, potrivit criticilor, cea mai reuşită dintre piesele cu această temă.

 

 

În final, utilizatorul Youtube SpencerKindaFunny a postat o parodie a celebrei melodii intrepretată de Madonna „Like a Virgin”. Intitulată „No Virgins”, piesa plină de aluzii sexuale, este o ironie la adresa religiei islamice, potrivit căreia martirii sunt recompensaţi cu 72 de virgine. În viziunea artistului youtube „este un festival al cârnaţilor, nu sunt virgine, şi nici măcar tipe care au făcut-o o dată sau de două ori”.

 

Cele mai citite

Specialiștii Muzeului Național de Artă al României se alătură grevei din Cultură

Sindicatul Specialiștilor Muzeului Național de Artă al României, afiliat  federației sindicale CulturMedia și confederației Cartel ALFA,  se solidarizează  cu  toți ceilalți colegi ai sindicatelor...

Iohannis,mesaj de Ziua Independenței Naționale a României

Președintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj cu prilejul Zilei Independenței Naționale a României. Vă prezentăm în continuare textul mesajului, așa  cum ne-a fost...

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă