12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCe au găsit poliţiştii când au perchiziţionat casele unor hoţi din Braşov

Ce au găsit poliţiştii când au perchiziţionat casele unor hoţi din Braşov

Un pistol cu bile, un laptop, bijuterii, 78.000 de dolari americani şi 2.500 de euro au fost descoperite de poliţişti şi procurori în timpul unei percheziţii la domiciliile a trei hoţi din societăţi comerciale.

Cei trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 34 de ani, au fost prinşi în flagrant la 22 noiembrie, când încercau să sustragă bunuri dintr-o societate comercială din Braşov.

Totodată,din autoturismulpe care-l foloseau să se deplaseze cei trei suspecţi, poliţiştii au ridicat un flex electric, cleşti, chei şi mănuşi.

Anchetatorii au descoperit că în luna august şi în luna noiembrie, cei trei ar fi pătruns prin efracţie în sediul mai multor societăţi comerciale de pe raza municipiului Braşov, de unde ar fi sustras mai multe sume de bani, dar şi laptopuri şi bijuterii.

Pentru administrarea probatoriului, la data de 23 noiembrie a.c., poliţiştii au efectuat percheziţii la locuinţele celor trei suspecţi, în urma cărora a fost ridicat un pistol cu bile, un laptop, bijuterii, precum şi sumele de 78.000 de dolari americani şi 2.500 de euro.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei, iar ulterior, pe numele acestora, Judecătoria Braşov a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă