15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialCastelul familiei Carlei Bruni a fost vandut pentru 17,5 milioane de euro

Castelul familiei Carlei Bruni a fost vandut pentru 17,5 milioane de euro

Castelul din Italia al familiei Carlei Bruni-Sarkozy, sotia presedintelui francez Nicolas Sarkozy, a fost vandut unui seic arab pentru suma de 17,5 milioane de euro, a anuntat cotidianul italian La Stampa, citat de Mediafax.

"Da, am gasit in sfarsit un cumparator", a declarat Maria Bruni Tedeschi, mama Carlei Bruni-Sarkozy. "In definitiv, o terminasem cu Castagneto Po, nimeni nu mai merge acolo", a adaugat Maria Bruni Tedeschi.

Castelul, cu o suprafata locuibila de 1.500 de metri patrati si care are 40 de camere, a fost achizitionat de industriasul Alberto Bruni Tedeschi, tatal Carlei Bruni-Sarkozy, in 1952. Acest castel, de mai multe ori distrus si reconstruit, dateaza din anul 1019.

Mobilierul castelului Castagneto Po a fost deja vandut, pentru suma de 10 milioane de euro, la o licitatie organizata la Londra.

Castelul apartine Carlei Bruni, surorii sale, actrita si regizoarea italiana Valeria Bruni Tedeschi, si mamei lor, Maria Bruni Tedeschi.

Cele mai citite

MAE condamnă ferm toate actele de violență asupra jurnaliștilor

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) condamnă "ferm" toate actele de violenţă împotriva jurnaliştilor şi a mass-media în exercitarea profesiei lor, într-un mesaj transmis cu ocazia...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...
Ultima oră
Pe aceeași temă