16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialCare este cea mai PRIELNICĂ ZI din lună în care să începi...

Care este cea mai PRIELNICĂ ZI din lună în care să începi o DIETĂ

Cercetările medicale au ajuns la concluzia că, în perioadele când luna se află în scădere pe cer, grăsimea şi toxinele se elimină mai repede din organism. Începeţi deci dietele după fazele de lună plină pentru a obţine rezultate bune.

Regimul de slăbit cu ajutorul lunii este natural şi detoxifiant, fiind uşor de ţinut de toate persoanele supraponderale. Acesta constă practic în două zile de post pe lună şi duce la detoxifierea organismului şi la reducerea în greutate cu până la două kilograme.

Citeşte şi Cura de slăbire cu banane pentru persoanele cu boli de rinichi

Regimul trebuie început în prima zi de Lună Nouă când trebuie să consumaţi numai lichide. Beţi dimineaţa un litru şi jumătate de apă, continunând apoi cu diferite lichide precum ceaiuri de plante neîndulcite, sucuri naturale de fructe şi legume, lapte degresat, zeamă de supă. Nu mâncaţi nimic solid decât a doua zi, la micul dejun.

Cinsprezece zile mai târziu, în dimineaţa zilei cu Lună Plină veţi relua acest regim, până în dimineaţa următoare. Influenţa lunii pline asupra excesului de grăsime se află la maximum în această zi. Dacă veţi începe regimul în altă zi, veţi pierde doar câteva grame. După terminarea postului din zilele de Lună Plină şi Lună Nouă trebuie să aveţi o dietă echilibrată.

Citeşte şi Alimente surprinzătoare care te scapă de burtă

Anul acesta Luna Nouă apare pe: 11 ianuarie, 10 februarie, 11 martie, 10 aprilie, 10 mai, 8 iunie, 8 iulie, 6 august, 5 septembrie, 5 octombrie, 3 noiembrie, 3 decembrie, iar Luna Plină este pe 27 ianuarie, 25 februarie, 27 martie, 25 aprilie, 25 mai, 23 iunie, 22 iulie, 21 august, 19 septembrie, 18 octombrie, 17 noiembrie, 17 decembrie.

Cele mai citite

Echilibrul perfect: cum să îmbini mobilierul vintage cu designul modern

În ultimii ani, o tendință care a câștigat teren în designul interior este combinarea mobilierului vintage cu designul modern. Acest amestec neconvențional de stiluri...

Importanța testelor de screening pentru femei – Pasul esențial către o sănătate durabilă

Datorită progreselor rapide ale tehnologiei aplicate în medicină, femeile pot face teste de screening pentru a depista la timp boli grave, bolile canceroase, în...

Turneul final EURO Under-17 va putea fi vizionat în România pe TVR Sport

EURO Under-17, turneul final european dedicat tinerilor fotbalişti, care se va desfășura în perioada 20 mai-5 iunie 2024, va fi transmis în România de...
Ultima oră
Pe aceeași temă