11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialCapricorn 28 octombrie - 3 noiembrie

Capricorn 28 octombrie – 3 noiembrie

La finalul saptamanii vin prieteni acasa sa va onoreze sau sa va multumeasca. In ambele ipostaze va simtiti foarte importanti, aproape ca intreg pamantul se misca in jurul unui Capricorn bine intentionate ca dvs. Veti petrece momente placute, foarte frumoase si nobile alaturi de cei dragi, care nu-si incap in piele de fericire ca sunteti doar prieteni sau chiar contemporani cu ei.

Pastrand proportiile normale, luni si marti ii veti ferici pe toti cei care va sunt colegi, pentru ca aveti tendinta de a face si munca lor. Asta nu pentru ca aveti mult timp liber, ci pentru ca vreti ca cineva sa ramana pe postul pe care il ocupa, fiindca il apreciati mult si el poate stie asta deja. Veti munci ca un caine, dar va face mare placere daca din intamplare un beneficiar va spune multumesc. Sigur, se intampla rar, dar poate aveti noroc.

Faceti eforturi pentru a participa la multe lucruri care par plictisitoare si obositoare, dar protocolul si bunul simt va obliga. De multe ori veti fi terminat de oboseala si plictiseala si mai ales si asta ii poate ingrijora pe cei dragi. Va incearca un sentiment profund de compasiune fata de un eveniment petrecut unui prieten sau rude, pentru ca intelegeti ca oricand si orice vi se poate intampla si dvs. Unii dintre dvs. vor incerca sa vina ceva mai aproape de biserica, indiferent cat de departe se afla fata de locuinta dvs., altii pot demara proiecte individuale pentru ca au senzatia ca doar acestea sunt productive si dau satisfactia cea mai mare.

Nu va veti sfii sa incepeti sa scrieti o carte, pentru care trebuie sa va documentati chiar si daca este de bucate. O sa va contrati cu multa lume care nu va impartaseste parerile si carora s-ar cuveni sa le faceti pe plac. Trebuie sa suportati ce nu meritati, dar face parte din tot ce contine acesta saptamana pentru nativi. Relatia cu partenerul de viata este mai picanta, asta poate fi bine daca va plac picanteriile, daca nu, este bine sa va lasati condusi de cel drag doar pentru a evita unele momente tensionate. Sanatatea este in curs de ameliorare cu sport si vise frumoase. Finantele sunt cea mai sigura bucurie acum.

Cele mai citite

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă