15.6 C
București
marți, 28 mai 2024
AcasăSpecialCămăşi de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea...

Cămăşi de Black Friday 2015: Cum să îţi înnoieşti garderoba în Vinerea Neagră

Black Friday 2015. Ziua cu cele mai multe reduceri, Vinerea Neagră/ Black Friday, este o ocazie excelentă să îţi cumperi o cămaşă elegantă, care să îţi dea un look serios, ori, dimpotrivă, una lejeră, cu imprimeuri, care să te facă să te simţi şic.

Astfel, dacă vrei să îţi adaugi în garderobă o cămaşă office, simplă şi uni, poţi alege între ofertele de la MyCloset, Comodo sau Elefant.

Însă, dacă vrei să te înnoieşti cu o cămaşă lejeră, cu imprimeuri, poţi găsi un model la Fashion Agenda, ZorileStore, Wild Fashion sau Star Shiners, Elefant sau MyCloset.

De asemenea, dacă vrei o cămaşă elegantă, dar şic, poţi alege un model cu fundă de la Elefant sau MyCloset, sau unul cu mâneci din dantelă de la Comodo.

Între mazinele de haine care vor face oferte de Vinerea Neagră/ Black Friday, se numără Elefant, De Club, Kurtmann, Star Shiners, Originals, Comodo, Mall Boutique, Zorile Store, Fashion Agenda, My Closet, Wild Fashion şi PPT.

Vinerea reducerilor, sau ”Black Friday” după denumirea din Statele Unite, are deschiderea oficială în 27 noiembrie.

Deschideţi galeria foto de mai sus pentru a vedea modele de cămăşi pe care le-ai putea cumpăra de Vinerea Neagră/ Black Friday. 

Cele mai citite

STS a intervenit să repare o defecțiune apărută într-o reţea internă de telefonie interurbană din București

Sistemul de Telecomunicaţii Speciale (STS) a intervenit, luni seară, la o defecţiune apărută la un echipament ce deserveşte o reţea internă de telefonie interurbană...

Rusia anunță că a doborât o dronă la periferia Moscovei

Rusia a anunţat luni că a doborât o dronă la periferia Moscovei şi a impus restricţii de zbor pentru mai puţin de o oră...

Trei scenarii pentru Europa

Alegerile europarlamentare din iunie 2024 sunt cruciale pentru viitorul Europei. Există cel puțin trei blocuri de partide care se bat pentru câștigarea puterii în...
Ultima oră
Pe aceeași temă