12.2 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialBuzău: O fetiţă de opt ani a murit, după ce a fost...

Buzău: O fetiţă de opt ani a murit, după ce a fost lovită de un camion

O fetiță de opt ani din județul Buzău, care se întorcea acasă de la școală, a murit după ce a fost lovită de un camion, după ce a coborât din microbuz, relatează Mediafax. Copila ar fi încercat să traverseze strada printr-un loc nepermis.

Accidentul s-a petrecut pe drumul județean 102 H, în dreptul localității Cotorca, din comuna Glodeanu Siliștea, judeţul Buzău, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.

Conform sursei citate, fetița ar fi fost lovită de un cap tractor cu semiremorcă, ce era condus de un bărbat de 39 de ani, din Buzău, în momentul în care copilul ar fi încercat să traverseze șoseaua printr-un loc nepermis.

Primele date arată că fetița care se întorcea de la școală ar fi coborât din microbuzul școlar împreună cu mai mulți colegi şi ar fi încercat să traverseze drumul, moment în care a fost acroșată de camion.

Trupul fetiței de opt ani a fost prins sub autovehicul, copilul murind pe loc, fără ca medicii de la Ambulanță să mai poată interveni.

La ora transmiterii acestei știri, polițiștii fac cercetări la locul accidentului pentru a stabili modul în care s-a produs evenimentul.

Imediat după tragedie, șoferul microbuzului a declarat că nu ar fi observat cum a fost lovită fetița, ci doar a auzit un zgomot puternic de frână, ulterior dându-și seama că un copil din grupul de elevi care coborâse din microbuzul școlii fusese accidentat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă