22.5 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialBucureşti: Incendiu într-un cămin de nefamilişti. Un bărbat este grav rănit

Bucureşti: Incendiu într-un cămin de nefamilişti. Un bărbat este grav rănit

În urmă cu câteva momente, a izbucnit un incendiu la un cămin de nefamilişti din sectorul 6 al Capitalei. Incediul a izbucnit la etajul al doilea al imobilului, conform Realitatea TV.

Un bărbat a fost grav rănit, el având arsuri pe 90% din suprafaţa corpului. El a fost scos  de pompieri şi transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Arşi, conform Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Vasile Daniel, a spus că incendiul s-a produs la etajul doi al unui cămin de nefamilişti, dezafectat, în care stăteau mai multe persoane.

Vasile Daniel a precizat că un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost surprins de incendiu, acesta fiind scos imediat de echipele de intervenţie venite la faţa locului şi transportat la spital.

Incendiul a fost stins de persoanele aflate în zonă, iar la momentul la care au ajuns echipajele ISU focul ardea mocnit, a mai spus Vasile Daniel.

Bărbatul a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Arşi din Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX Manuela Guran, medic la UPU-SMURD Floreasca.

Ea a precizat că bărbatul are arsuri pe 90 la sută din suprafaţa corpului, prognosticul fiind rezervat.


Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Remize albe la EURO 2024: Anglia-Slovenia 0-0 și Danemarca-Serbia 0-0. Se știu primele două meciuri din optimi

Marți s-a încheiat și cea de-a patra grupă de la EURO 2024, după meciurile Anglia - Slovenia, scor 0-0, respectiv Danemarca - Serbia, scor...

Dorin Recean, premierul Republicii Moldova: Azi am trecut într-o nouă etapă

Uniunea Europeană a deschis oficial negocierile de aderare cu Republica Moldova. Premierul Dorin Recean: Azi am trecut într-o nouă etapă, care ne apropie semnificativ de...
Ultima oră
Pe aceeași temă