13.7 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăSpecialBrașov: Un tânăr a fost atacat de un urs, într-o pădure

Brașov: Un tânăr a fost atacat de un urs, într-o pădure

Un tânăr de 25 de ani a fost atacat de un urs, sâmbătă dimineața, în timp ce se afla în pădure, în zona Bunloc, de lângă Săcele, informează Agerpres.

„Tânărul atacat de urs a suferit mai multe plăgi la glezne, abdomen, torace, gât, dar a reuşit să coboare până la baza muntelui, la telescaun şi să ceară ajutor. Era conştient şi a fost preluat de un echipaj SMURD şi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă ISU Braşov, cpt. Ciprian Sfreja pentru Agerpres.

De asemenea, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Braşov, dr. Adriana Palaghia a precizat că în momentul preluării de către echipajul SMURD, tânărul avea hemoragie destul de mare, din cauza plăgilor, iar tensiunea era scăzută. 

„Tânărul se află în investigaţii şi tratament şi va mai sta câteva zile în spital din cauza plăgilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Braşov. Tânărul se afla singur în pădure în momentul în care a fost atacat de urs. 

Cele mai citite

Modificări de trasee în acest weekend, în timpul desfășurării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”

Cu ocazia organizării evenimentului „Bucharest Street Food Festival – Spring Edition”, în zilele de 27.04.2024 (sâmbătă) și 28.04.2024 (duminică), între orele 09:00 – 22:00, circulația rutieră va fi restricţionată pe Șos....

Mașină făcută scrum pe Autostrada București – Pitești

Potrivit informațiilor furnizate de ISU Giurgiu, un autoturism a fost cuprins de flăcări sâmbătă pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 34, pe sensul de...

BEC: Tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot va fi luni, 29 aprilie

Preşedintele Biroului Electoral Central (BEC) va efectua, luni, 29 aprilie, tragerea la sorţi pentru stabilirea numărului de ordine de pe buletinele de vot al...
Ultima oră
Pe aceeași temă