16 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialBotoşani-Farul, un meci de infarct

Botoşani-Farul, un meci de infarct

 

Constănţenii au reuşit să plece cu un punct de pe terenul celor de la FC Botoşani, deşi au fost conduşi de patru ori.

Probabil cel mai spectaculos meci al începutului de campionat în eşalonul secund a avut loc la Botoşani, în etapa cu numărul 5. Printre protagoniste, FC Farul, echipă constănţeană care dorea să îşi dubleze succesul din etapa precedentă. Marinarii şi botoşănenii au oferit însă un spectacol de gală încheiat în cele din urmă cu un egal cât se poate de echitabil. Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-4, ultimele două reuşite venind în minutele de prelungire.

Gazdele de la FC Botoşani sperau la un succes facil în faţa unei echipe Farul care nu se regăseşte. Constănţenii au dat însă o replică mult peste aşteptări, iar rezultatul a fost un spectacol de zile mari.

Prima reuşită a partidei a venit în minutul 19, când De Souza deschidea scorul. Pătulea a restabilit egalitatea, iar la -pauză s-a intrat la 1-1, scor ce nu prevedea ce avea să se întâmple în repriza a doua. În actul secund, Matei a făcut 2-1, dar Sascău a readus Farul în joc în scurt timp, lovitura sa liberă oprindu-se în poarta gazdelor. Nou-transferatul Diouf a adus din nou bucuria în tribunele arenei de la Botoşani în minutul 70. Această bucurie a durat însă doar trei minute deoarece acelaşi Sascău a mai lovit o -dată, iar tabela indica 3-3.

Când totul părea încheiat, în minutul 90, Chişu a punctat pentru 4-3, iar gazdele începuseră să sărbătorească obţinerea celor 3 puncte. Ivanovici nu a fost însă de acord cu rezultatul de pe tabelă şi, în al patrulea minut de prelungire, a marcat pentru un 4-4 la care nu se aştepta nimeni. Gazdele au mai avut o tentativă până în finalul jocului, însă Cernea a fost la post şi a facilitat Farului obţinerea unui punct muncit.

După meciul din etapa a V-a, Farul şi Botoşani rămân vecine de clasament. Constănţenii îi urmează pe locul 11 al ierarhiei competiţiei, cu şase punte acumulate.

Săgeata a făcut scorul campionatului

Începutul sezonului nu a fost tocmai bun pentru Săgeata Năvodari, echipă care în urmă cu ceva timp juca baraj de promovare în Liga I. Elevii lui Constantin Gache au ţinut neapărat să şteargă cu buretele impresia proastă lăsată în primele patru runde şi să dea totul la meciul cu CF Brăila, din etapa a V-a a eşalonului secund. A fost un 6-0 care reprezintă cea mai mare diferenţă de scor înregistrată până acum în campionat. Chiţu a marcat de 4 ori pentru năvodăreni, în timp ce Zaharia a punctat şi el de două ori.

6 puncte are Farul după cinci etape şi tot şase goluri a marcat Săgeata Năvodari în poarta celor de la CF Brăila.

Cele mai citite

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Zeci de comune și orășele l-au îmbogățit cu afaceri mici și multe

Compania Ideas Funding Pack SRL a reușit să se afirme pe piață prin intermediul consultanței oferite comunităților mici. Cu un flux constant de...

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...
Ultima oră
Pe aceeași temă