25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialBolivia: Un autocar a căzut într-o prăpastie, 25 morţi şi 44 răniţi

Bolivia: Un autocar a căzut într-o prăpastie, 25 morţi şi 44 răniţi

Douăzeci şi cinci de persoane au murit şi alte 44 au fost rănite, duminică, în Bolivia, după ce un autocar a căzut în gol 11 metri, de pe un pod din centrul ţării, a anunţat poliţia, citată de AFP monitorizată de Mediafax.

Vehiculul, care se deplasa între oraşele Cochabamba (centru) şi Potosi (sud-vest), ar fi avut probleme la sistemul de frânare, Autocarul a lovit parapetul unui pod la 93 de kilometri de Cochabamba şi a căzut într-un râu situat la 11 metri sub pod, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei.

“Autocarul a intrat cu viteză mare pe pod, am simţit impactul” şocului cu parapetul, apoi “am văzut oameni ieşind pe geamuri” şi “i-am auzit strigând pe cei care au căzut în apă”, a declarat unul dintre răniţi pentru postul public de radio Patria Nueva.

Vehiculul a părăsit Cochabamba cu 47 de pasageri la bord, dar alţi 22 au urcat pe parcurs, “depăşind capacitatea autocarului, un factor care a contribuit la accident”, a explicat purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Pe acelaşi traseu, între Cochabamba şi Potosi, un alt autocar a avut un accident joi, care s-a soldat cu 13 morţi şi 37 de răniţi.

Cele mai citite

Primul scaner cu raze X pentru combaterea activitãților ilicite, inaugurat în biroul de frontierã Galați-Giurgiulești

Ministerul Finanțelor și Autoritatea Vamală Română (AVR) au inaugurat, la Biroul Vamal Galați-Giurgiulești, primul dintre cele 26 de scanere menite să reducă, în punctele vamale, atât...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...

Se oprește apa caldă în patru sectoare ale Capitalei

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) S.A. anunţă că se vor efectua lucrări de înlocuire și de reparații pe conductele rețelei termice primare, în zone din...
Ultima oră
Pe aceeași temă